Cирний сет "Бє" - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Cирний сет "Бє"

Магазин
Сири з молока вівці
Сирний сет «Бе» - це дегустаційний набір моїх сирів з молока вівці.
Це моя крайня розробка і на рецептурою цих сирів я працював майже півтора року.
На основу взята моя улюблена – Каталонська школа.
Ця місцевість – як Мекка для сировара. У кожному селі є відмінності у рецептах та самім рецептам – сторіччя! Я відчував себе мавпою, яка злізла з пальми та доторкнулася до цього пласта культури та технологій.
Сири – шалені.
Сири ні на що не схожі.
Ви будете вражені :)  
Склад сету:

Кордеро - м'який пліснявий сир. Технологія схожа на Камбацолу, але з молока вівці.
Кордеро Каберне - напівм'який пліснявий сир вимочений у вині сорту Каберне.
Кордеро Фумадо - напівтвердий сир копчений на черешні шляхом тривалого холодного копчення.

У сет входить три головки сиру.
Вага однієї головки - приблизно 300 грам.
У наборі нарізка приблизно по 150-200 грам кожного виду.
Всі сири у наборі мають етикетку у якій вказано сорт сиру.
Я не можу відрізати шматочки з точністю до грама, тому вага кожного сету виходить різна.

Реальна вартість сета встановлює 340 - 410 грн за 3 головки вишуканого сиру.
Все залежить від кількості сортів у сеті та як в мене "дрогнула рука" при нарізки :)

Для замовлення одного сету - натисніть на зелену кнопку "додати".
Якщо потрібно кілька пробних пакетів - встановіть необхідну кількість у віконці, та натисніть на кнопку.
Дегустаційні набори
Сирний сет «Бе» - це дегустаційний набір моїх сирів з молока вівці.
Це моя крайня розробка, і над рецептурою цих сирів я працював майже півтора року.
Сири – шалені.
Сири ні на що не схожі.
Ви будете вражені :)
У наявності
332.0 грн.
Додати

Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.

Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.

Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.

Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сирів не відкривайте упаковку відразу!
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипало до сиру. Плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Я дійсно роблю сир з любов’ю та сподіваюсь на взаємність ;)  
З повагою, Олександр Доброжанський.
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту