Ван Гог шнапс (Absent) - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Ван Гог шнапс (Absent)

Магазин
Я радий презентувати зразки мого хобі.
По-перше, дистиляти не є моїм комерційним проектом, тому відразу вибачаюсь на обмежений «тираж» напоїв.
Дистиляти – це мій новий «Монблан», який я хочу покорити.
Я поставив собі мету навчитись виробляти найкращі напої у світі, тому головне, що мене цікавить – ваші відгуки, ваші враження та рекомендації.
За основу взяти старовинні рецепти німецького шнапсу, фламандського джину та французького абсенту.
Я не кажу, що це буде схоже на сучасні напої тане ставив таку мету, але для того, щоб зробити «витвір» треба спочатку вивчити досвід великих майстрів.
Про напої:
Як і уся продукція моєї ферми, напої зроблені виключно з екологічно чистої сировини та не містять нічого, що не вказано у складі.
Для дистиляції мені було зроблено на замовлення найкраще побутове обладнання з італійської харчової міді.
Усі спирти отримані засобом дистиляції та не містять жодної крапі фабричного спирту чи цукру.
Це все дистиляти з зерна, або фруктів.
Дуже чекаю на вашу
оцінку моєї роботи.

Олексадер Доброжанський
Ван Гог шнапс (Absent)

Коли я тільки доторкнувся до величезної культури під назвою "Абсент" - я був у шоці.
Це величезний пласт культури, про який я знав тільки що це надміцний напій та що він визиває якісь "глюки".
Але, як казав великий лікар Парацельс: "Все - отрути. Питання в дозі".
На московії глюки отримують і від настоянка глоду :)
Абсент – це квінтесенція потужних трав та прянощів.
Абсент – це імуномодулятор та антидепресант.
Та багато чого ще …
Головне – це культурний пласт, який я відкрив для себе, і яким я готовий поділиться з вами.
Тільки по-трошки ;)

 
Як я це роблю:
За онову береться чистий, як сльоза зерновий ректифікат власного виробництва міцністю 85%, який настоюється на складі трав №1.
Цей «коктейль» настоюється два тижні у темному, прохолодному місті.
Потім разом зі травами проходить обережну дистиляцію, яка зупиняється при падінні концентрацій спиртів нижче 70%. То, що залишилось – в утилізацію.
Від цього розчину беру 10% і настоюю на складі трав №2 тиждень.
Розчини змішуються та фільтруються та на місяць йдуть зріти у погріб.
Після всієї оцієї алхімії – Абсент від Ліхтенфельд до вашого столу.


Як вживати:

Головне – розбавляти напій мінімум 1 до 5 !!!
Ще є цікавий варіант мені сподобалося :)
Треба поламати вилку. Тобто відокремити ручку. Беремо товсту чарку, кладемо огризок вилки, зверху кусок цукру, бажано темного, і через цукор наливаємо Абсент. Підпалюємо. Полум’я карамелізує цукор, який капає у напій, в додаток вигорає зайвий спирт. Спробуйте.
Будьте обережні.
Та бережіть вуха :)
Дистиляти
Абсент я роблю так, як його робили 200 рокі тому у Франції. За онову береться чистий, як сльоза зерновий ректифікат власного виробництва міцністю 85%.
Склад: зерновий ректифікат, полин гіркий, полин римська, насіння фенхелю, бад’ян, аніс, коріандр, цедра лимонна, цедра апельсинова, иссоп, м'ята перцева, меліса, полин римська, корінь солодкі.
У наявності
119.0 грн.
Додати
Склад:
зерновий ректифікат.
Склад ботаніки №1: полин гіркий, полин римська, насіння фенхелю, бадьян, аніс, коріандр, цедра лимонна, цедра апельсинова, иссоп.
Склад ботаніки №2: м'ята перцева, меліса, полин римська, корінь солодки.

Міцність: 70%

Пляшка:
200 мл.
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту