Вітрина - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію: 0671328859; 0961314758
КОШИК :  0.00 грн
<-АСОРТИМЕНТ

Lichtenfeld
МЕНЮ ->
<- меню товарів
Перейти до контакту

Вітрина

Ліхтефельд органічна ферма
Дегустаційні набори
Це асорті з усіх сортів КОРОВ'ЯЧИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд».
9 сортів.
У наявності
441 грн.
Додати
Дегустаційні набори
Це асорті з 6 сортів КОЗИНИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд».
У наявності
531 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Мій Чеддер виготовляється за стандартами, визначеними в XVII столітті "батьком Чеддера" - Джозефом Гардінгом, що включає в себе 4-х годинний процес ручного "чеддерінга".
У наявності
49 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Це – класика швейцарської школи витриманих сирів з коров’ячого молока. Рецепту Грюйера не зрозуміло скільки років, але не менше 800.
У наявності
49 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Монблан (Emmentaler)- це твердий витриманий сир з коров'ячего молока, виготовлений в альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Емменталя.
У наявності
49 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Ярослав - це твердий витриманий сир з коров'ячего молока у Норвежському стилі, на основі рецептури “Jarlsberg”
У наявності
49 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Це Грюйер, головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
У наявності
49 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Витриманий кров'ячий сир, копчений 14 діб на черешні та абрикосі.
Бомба! Смак - без комментів :) Насолджуйтесь!
У наявності
49 грн.
Додати
Плісняві коров'ячі сири
Альбіон (Stilton) – витриманий коров'ячий сир з блакитною пліснявою. виготовлений за рецептурою сиру “Stilton”
У наявності
49 грн.
Додати
Плісняві коров'ячі сири
Cambozola це напівм’який коров'ячий сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шар білої Penicillium camemberti.
Товар не доступний.
49 грн.
Додати
Плісняві коров'ячі сири
Це Комбацола, тобто напівм'який коров'ячий пліснявий сир, який протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
У наявності
49 грн.
Додати
Козині сири
Сир Garrotxa ми готуємо з непастеризованого козиного молока Зааненінських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом.
У наявності
59 грн.
Додати
Козині сири
Цей козиний сир ми робимо з витриманної Горрочі шляхом двотижневого холодного копчення. Для диму використовуємо стружки з черешні.
У наявності
59 грн.
Додати
Козині сири
Маленькі головки козиного сиру витримую три місяця, а потім копчу на холодному диму пару тижнів. Класика каталонської школи сироваріння.
У наявності
59 грн.
Додати
Козині сири
Сир Garrotxa Cabra (Горочча у вині) ми готуємо з непастеризованого козиного молока Зааненських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом сиру Гарроча, але після тримісячного дозрівання сир йде на 4 тижні в довгий винне плавання в найчистіше моє домашнє Каберне.
У наявності
59 грн.
Додати
Козині сири
Це пліснявий сир з козиного молока, який робиться з вечірнього та вранішного молока.
У наявності
59 грн.
Додати
Молочні вироби
Кисловершкове масло
Товар не доступний.
203 грн.
Додати
Молочні вироби
Це очищене пряжене масло з незбираного домашнього молока. За Аюрведою гхі є лікарським засобом, що володіє природою "саттви" (благості). На виробництво одного літру Ґхі йде 30 літрів домашнього молока.
Товар не доступний.
130 грн.
Додати
Соуси
Це продукт був просто «для себе». Ми вживаєм виключно травневий мед, тому беремо мед лише у травні, інше залишаємо бджілкам.
У наявності
68 грн.
Додати
Соуси
Перець Чилі з мого огороду з медом та часником у яблучному оцті.
У наявності
145 грн.
Додати
Дистиляти
Абсент я роблю так, як його робили 200 рокі тому у Франції. Рецепт: "Dale Pendell’s Pharmako/Poeia" 1872 р. Це той самий Абсент, що полюбляв Ван Гог.
Товар не доступний.
250 грн.
Додати
Дистиляти
Абсент я роблю так, як його робили 200 рокі тому у Франції. Рецепт: "Dale Pendell’s Pharmako/Poeia" 1872 р. Це той самий Абсент, що полюбляв Ван Гог.
Товар не доступний.
560 грн.
Додати
Дистиляти
Напій створений на основі дистилята з кукурудзи та ячменю в пропорції 70%-30%. Діжка 100 літрів, з білого витриманого карпатського дубу, випалена нутрі. Діжку зробив на моє замовлення бондар Василь з Житомира. Діжку заклав у грудні 2018 року. Смак – колоритний, безумовно смак бурбону, ближче до канадських бурбонів ніж до Кентуккі чи Теннессі.
Товар не доступний.
230 грн.
Додати
Дистиляти
Напій створений на основі дистилята з кукурудзи та ячменю в пропорції 70%-30%. Діжка 100 літрів, з білого витриманого карпатського дубу, випалена нутрі. Діжку зробив на моє замовлення бондар Василь з Житомира. Діжку заклав у грудні 2018 року. Смак – колоритний, безумовно смак бурбону, ближче до канадських бурбонів ніж до Кентуккі чи Теннессі.
Товар не доступний.
490 грн.
Додати
Дистиляти
Продукт потрійної дистиляції айвового сусла без додавання цукру або спирту. Це мій самий ароматний напій рецептуру яку поцупив у Хорватії. Там цей продукт називають Дун'я. Напій дуже подобається дівчатам. Є тільки в мене ;)
Товар не доступний.
185 грн.
Додати
Дистиляти
Напій зроблений за оригінальною рецептурою Томаса Дакіна від 1761 року. Джин відрізняється складним та насиченим смаком, у якому змішані хвойні, цитрусові, трав'янисті, перцеві та деревні відтінки. Це просто знахідка для пошановувачів коктейлів.
Товар не доступний.
195 грн.
Додати
Дистиляти
Напій зроблений за оригінальною рецептурою Томаса Дакіна від 1761 року. Джин відрізняється складним та насиченим смаком, у якому змішані хвойні, цитрусові, трав'янисті, перцеві та деревні відтінки. Це просто знахідка для пошановувачів коктейлів.
Товар не доступний.
455 грн.
Додати
Дистиляти
М’який та ароматний напій. Зроблений зі зернового спирту власного виробництва та оздоблений ароматними травами.
Товар не доступний.
125 грн.
Додати
Дистиляти
М’який та ароматний напій. Зроблений зі зернового спирту власного виробництва та оздоблений ароматними травами.
Товар не доступний.
290 грн.
Додати

Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання.
Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено створювати свій мегаполіс у сирі. Сир входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до тижня – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду. І це зможу їсти тільки я, або такий самий збочинець ;)
Після отримання сирів не відкривайте упаковку відразу!
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипло до сиру плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.

Смачного вам усім!

 
Я дійсно роблю сир з любов’ю та задоволенням і сподіваюсь на взаємність ;)   
 
З повагою, Олександр.
Сирний сет Му
ТМ "Lichtenfeld" Copyright 2016
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Рахунок для сплати замовлення: 4246 0010 0025 5368
тел.: 0671328859;  0961314758
Назад до змісту