Вітрина - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Вітрина

Ліхтефельд органічна ферма
Дегустаційні набори
Це асорті з усіх КОРОВ'ЯЧИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд», які є зрілі на момент пакування.
У наявності
332.0 грн.
Додати
Дегустаційні набори
Це асорті з усіх КОЗИНИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд», які є зрілі на момент пакування.
У наявності
355.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Мій Чеддер виготовляється за стандартами, визначеними в XVII столітті "батьком Чеддера" - Джозефом Гардінгом, що включає в себе 4-х годинний процес ручного "чеддерінга".
У наявності
37.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Це – класика швейцарської школи витриманих сирів з коров’ячого молока. Рецепту Грюйера не зрозуміло скільки років, але не менше 800.
У наявності
37.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Витриманий кров'ячий сир, копчений 14 діб на черешні та абрикосі.
Бомба! Смак - без комментів :) Насолджуйтесь!
У наявності
37.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Монблан (Emmentaler)- це твердий витриманий сир з коров'ячего молока, виготовлений в альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Емменталя.
У наявності
37.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Ярослав - це твердий витриманий сир з коров'ячего молока у Норвежському стилі, на основі рецептури “Jarlsberg”
У наявності
37.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Це Грюйер, головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
У наявності
37.0 грн.
Додати
Плісняві коров'ячі сири
Альбіон (Stilton) – витриманий коров'ячий сир з блакитною пліснявою. виготовлений за рецептурою сиру “Stilton”
У наявності
37.0 грн.
Додати
Плісняві коров'ячі сири
Cambozola це напівм’який коров'ячий сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шар білої Penicillium camemberti.
У наявності
37.0 грн.
Додати
Плісняві коров'ячі сири
Це Комбацола, тобто напівм'який коров'ячий пліснявий сир, який протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
Поки нема. Сир зріє :)
37.0 грн.
Додати
Козині сири
Сир Garrotxa ми готуємо з непастеризованого козиного молока Зааненінських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом.
У наявності
39.0 грн.
Додати
Козині сири
Сир Garrotxa Cabra (Горочча у вині) ми готуємо з непастеризованого козиного молока Зааненських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом сиру Гарроча, але після тримісячного дозрівання сир йде на 4 тижні в довгий винне плавання в найчистіше моє домашнє Каберне.
У наявності
39.0 грн.
Додати
Козині сири
Маленькі головки козиного сиру витримую три місяця, а потім копчу на холодному диму пару тижнів.
У наявності
39.0 грн.
Додати
Козині сири
Це пліснявий сир з козиного молока, який робиться з вечірнього та вранішного молока.
У наявності
39.0 грн.
Додати
Козині сири
Аркоіріс – це козиний пліснявий сир Кабралес вимочений у вині.
Аркоіріс - це райдуга смаку :)
У наявності
39.0 грн.
Додати
Козині сири
Цей козиний сир ми робимо з витриманної Горрочі шляхом двотижневого холодного копчення. Для диму використовуємо стружки з черешні.
У наявності
39.0 грн.
Додати
З молока вівці
Кордеро - Фумадо, це маленькі головки пліснявого копченого сиру. Смак у цього сиру не такий шалений, як у Кордеро, він більш виточений. Смакує з коктелем з Абсента, або Джина.
У наявності
39.0 грн.
Додати
Молочні вироби
Кисловершкове масло
Обмежена кількість
155.0 грн.
Додати
Дистиляти
Абсент я роблю так, як його робили 200 рокі тому у Франції. За онову береться чистий, як сльоза зерновий ректифікат власного виробництва міцністю 85%.
Склад: зерновий ректифікат, полин гіркий, полин римська, насіння фенхелю, бад’ян, аніс, коріандр, цедра лимонна, цедра апельсинова, иссоп, м'ята перцева, меліса, полин римська, корінь солодкі.
Поки нема. Сир зріє :)
119.0 грн.
Додати
Дистиляти
Спочатку роблю спирт з курурудзи ба ячміня без додавання жодної краплі цукру!
Потім чистий спирт перепускаю через яголи карпатьського яліця та коріандр, кориця, корінь солодки, гіркий мигдаль, цедра апельсина, цедра лимона, імбир, кардамон, мускатний горіх, аніс, фенхель. За основу свого джину я поклав не сухий лондонський “Dry”, старовинний рецепт монахів зі Плімуту.
Поки нема. Сир зріє :)
82.0 грн.
Додати
Дистиляти
Продукт потрійної дистиляції айвового сусла без додавання цукру або спирту. Це мій самий ароматний напій рецептуру яку поцупив у Хорватії. Там цей продукт називають Дун'я. Напій дуже подобається дівчатам. Є тільки в мене ;)
У наявності
72.0 грн.
Додати
Дистиляти
Продукт потрійної дистиляції яблучного сусла. Тобто це продукт зроблений тільки з яблук без додавання цукору. Це не настоянка, це Кальвадос.
У наявності
72.0 грн.
Додати
Консерви
М’яка, сиров’ялена ковбаса з паприкою у банці.
Моя репліка 'Nduja Calabrese - калабрійської м'якої ковбаси зі свинини.
У наявності
98.0 грн.
Додати
Консерви
Складний паштет у азійському стилі.
У наявності
72.0 грн.
Додати
Консерви
Це класичний паштет зі самою консервативною рецептурою.
У наявності
56.0 грн.
Додати
Соуси
Черешнева Мостарда – це чарівний соус, що я роблю зі черешні, апельсинів та ефірної олії горличці. Смакує зі стравами з м’яса, риби, але головне – з моїм сиром ;)
У наявності
84.0 грн.
Додати
Соуси
Мостарда гарбузова – це соус, у основі якого лежить поєднання карамелізованої гарбуза, прянощів та ефірної олії гірчиці.
Склад: гарбуз, цукор, кориця, екстракт гірчиці.
У наявності
48.0 грн.
Додати
Соуси
Мостарда огіркова – це соус, у основі якого лежить поєднання карамелізованих огірків, пряношів та ефірної олії гірчиці.
Склад: огіркі, цукор, ізюм, коріандр, екстракт гірчиці.
У наявності
48.0 грн.
Додати
Мостарда яблучна (Mostarda di mele)
Соуси
Мостарда яблучна – це соус, у основі якого лежить поєднання карамелізованих яблук, прянощів та ефірної олії гірчиці.
Склад: яблуко, цукор, лимон, гвоздика, екстракт гірчиці.
У наявності
48.0 грн.
Додати
Соуси
Виноградний, помірно гострий соус с прянощами та імбиром.
У наявності
64.0 грн.
Додати
Соуси
Кисло-гострий соус у Тайському стилі.
У наявності
64.0 грн.
Додати
Соуси
Класични Сацебелі за орігінальною рецептурою з домашніх інградієтів.
У наявності
64.0 грн.
Додати
Консерви
Дієтична тушонка з телятини.
У наявності
138.0 грн.
Додати

Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання.
Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено створювати свій мегаполіс у сирі. Сир входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до тижня – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду. І це зможу їсти тільки я, або такий самий збочинець ;)
Після отримання сирів не відкривайте упаковку відразу!
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипло до сиру плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.

Смачного вам усім!

 
Я дійсно роблю сир з любов’ю та задоволенням і сподіваюсь на взаємність ;)   
 
З повагою, Олександр.
Сирний сет Му
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту