Вітрина - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
 0.00 €
МАГАЗИН

Питання по отриманню замовлення +38-096-1314758
Lichtenfeld
МЕНЮ
<- меню товарів
Перейти до контакту

Вітрина

Дегустаційні набори
Це асорті з 10 витриманних КОРОВ'ЯЧИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд», які є зрілі на момент пакування.
У наявності
333.0 грн.
Додати
Дегустаційні набори
Це асорті з 7 витриманних КОЗИНИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд», які є зрілі на момент пакування.
У наявності
430.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Мій Чеддер виготовляється за стандартами, визначеними в XVII столітті "батьком Чеддера" - Джозефом Гардінгом, що включає в себе 4-х годинний процес ручного "чеддерінга".
У наявності
37.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Витриманий кров'ячий сир, копчений 14 діб на черешні та абрикосі.
Бомба! Смак - без комментів :) Насолджуйтесь!
У наявності
37.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Це – класика швейцарської школи витриманих сирів з коров’ячого молока. Рецепту Грюйера не зрозуміло скільки років, але не менше 800.
У наявності
37.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Ярослав - це твердий витриманий сир з коров'ячего молока у Норвежському стилі, на основі рецептури “Jarlsberg”
У наявності
37.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Це твердий, витриманий 6-8 місяців коров’ячий сир Грюйер, який наприкінці визрівання йде у "плавання" на три-чотири тижня у солену вишнівку.
У наявності
37.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Монблан (Emmentaler)- це твердий витриманий сир з коров'ячего молока, виготовлений в альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Емменталя.
У наявності
37.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Це Грюйер, головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
Поки нема. Сир зріє :)
37.0 грн.
Додати
Плісняві коров'ячі сири
Альбіон (Stilton) – витриманий коров'ячий сир з блакитною пліснявою. виготовлений за рецептурою сиру “Stilton”
У наявності
37.0 грн.
Додати
Молочні продукти
Кисловершкове масло
У наявності
130.0 грн.
Додати
Козині сири
Сир Garrotxa ми готуємо з непастеризованого козиного молока Зааненінських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом.
У наявності
48.5 грн.
Додати
Плісняві коров'ячі сири
Cambozola це напівм’який коров'ячий сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шар білої Penicillium camemberti.
Поки нема. Сир зріє :)
37.0 грн.
Додати
Плісняві коров'ячі сири
Це Комбацола, тобто напівм'який коров'ячий пліснявий сир, який протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
Поки нема. Сир зріє :)
37.0 грн.
Додати
Козині сири
Цей козиний сир ми робимо з витриманної Горрочі шляхом двотижневого холодного копчення. Для диму використовуємо стружки з черешні.
У наявності
48.5 грн.
Додати
Козині сири
Сир Garrotxa Cabra (Горочча у вині) ми готуємо з непастеризованого козиного молока Зааненських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом сиру Гарроча, але після тримісячного дозрівання сир йде на 4 тижні в довгий винне плавання в найчистіше моє домашнє Каберне.
Поки нема. Сир зріє :)
48.5 грн.
Додати
Козині сири
Це пліснявий сир з козиного молока, який робиться з вечірнього та вранішного молока.
У наявності
48.5 грн.
Додати
Козині сири
Маленькі головки козиного сиру витримую три місяця, а потім копчу на холодному диму пару тижнів.
У наявності
48.5 грн.
Додати
Козині сири
Це твердий, витриманий 4-5 місяців козиний сир, який наприкінці визрівання йде у "плавання" на три тижня у вишнівку.
У наявності
48.5 грн.
Додати
Вироби з м'яса
Це класичний паштет зі самою консервативною рецептурою.
У наявності
56.0 грн.
Додати
Козині сири
Аркоіріс – це козиний пліснявий сир Кабралес вимочений у вині.
Аркоіріс - це райдуга смаку :)
У наявності
48.5 грн.
Додати
Вироби з м'яса
Складний паштет у азійському стилі.
У наявності
72.0 грн.
Додати
Вироби з м'яса
Це просто шашлик у банці :)
У наявності
128.0 грн.
Додати
Вироби з м'яса
Дієтична тушонка з телятини.
У наявності
128.0 грн.
Додати

Про псування сирів:
 

Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
 

Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
 
Це працює дуже просто.

Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
 

Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено створювати свій мегаполіс у сирі. Сир входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до тижня – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду. І це зможу їсти тільки я, або такий самий збочинець ;)

 
Після отримання сирів не відкривайте упаковку відразу!
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин. Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипло до сиру. плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
 


 
Смачного вам усім!
 


 
Я дійсно роблю сир з любов’ю та задоволенням і сподіваюсь на взаємність ;)   
 
З повагою, Олександр.
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019. All rights reserved.
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
 0.00 €
Назад до змісту