Вітрина
![Ліхтефельд органічна ферма Ліхтефельд органічна ферма](images/22.jpg)
![](images/set.jpg)
Дегустаційні набори
Це асорті з усіх сортів КОРОВ'ЯЧИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд».
9 сортів.
9 сортів.
У наявності
441.0 грн.
Додати
![](images/119126261_3276513039069920_4781094345201560648_n_0tn1y0h3.jpg)
Дегустаційні набори
Це асорті з 6 сортів КОЗИНИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд».
У наявності
531.0 грн.
Додати
![](images/cheddar1_x62knavt.jpg)
Тверді коров'ячі сири
Мій Чеддер виготовляється за стандартами, визначеними в XVII столітті "батьком Чеддера" - Джозефом Гардінгом, що включає в себе 4-х годинний процес ручного "чеддерінга".
У наявності
49.0 грн.
Додати
![](images/------------1.jpg)
Тверді коров'ячі сири
Це – класика швейцарської школи витриманих сирів з коров’ячого молока. Рецепту Грюйера не зрозуміло скільки років, але не менше 800.
У наявності
49.0 грн.
Додати
![](images/-------1.jpg)
Тверді коров'ячі сири
Монблан (Emmentaler)- це твердий витриманий сир з коров'ячего молока, виготовлений в альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Емменталя.
У наявності
49.0 грн.
Додати
![](images/Jarlsberg_kbfyr3ta.jpg)
Тверді коров'ячі сири
Ярослав - це твердий витриманий сир з коров'ячего молока у Норвежському стилі, на основі рецептури “Jarlsberg”
У наявності
49.0 грн.
Додати
![](images/-------0.jpg)
Тверді коров'ячі сири
Це Грюйер, головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
У наявності
49.0 грн.
Додати
![](images/-ramses1.jpg)
Тверді коров'ячі сири
Витриманий кров'ячий сир, копчений 14 діб на черешні та абрикосі.
Бомба! Смак - без комментів :) Насолджуйтесь!
Бомба! Смак - без комментів :) Насолджуйтесь!
У наявності
49.0 грн.
Додати
![](images/-------1_vbqrppw9.jpg)
Плісняві коров'ячі сири
Альбіон (Stilton) – витриманий коров'ячий сир з блакитною пліснявою. виготовлений за рецептурою сиру “Stilton”
У наявності
49.0 грн.
Додати
![](images/cambazola_sgn8ode1.jpg)
Плісняві коров'ячі сири
Cambozola це напівм’який коров'ячий сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шар білої Penicillium camemberti.
У наявності
49.0 грн.
Додати
![](images/vinekaas_s.jpg)
Плісняві коров'ячі сири
Це Комбацола, тобто напівм'який коров'ячий пліснявий сир, який протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
У наявності
49.0 грн.
Додати
![](images/72663104_2435240593415965_4026355535887466496_n.jpg)
Козині сири
Сир Garrotxa ми готуємо з непастеризованого козиного молока Зааненінських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом.
У наявності
59.0 грн.
Додати
![](images/Garrocha2.jpg)
Козині сири
Цей козиний сир ми робимо з витриманної Горрочі шляхом двотижневого холодного копчення. Для диму використовуємо стружки з черешні.
У наявності
59.0 грн.
Додати
![](images/BebyFumado.jpg)
Козині сири
Маленькі головки козиного сиру витримую три місяця, а потім копчу на холодному диму пару тижнів. Класика каталонської школи сироваріння.
У наявності
59.0 грн.
Додати
![](images/IMG_20191110_120047057_chd354wn.jpg)
Козині сири
Сир Garrotxa Cabra (Горочча у вині) ми готуємо з непастеризованого козиного молока Зааненських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом сиру Гарроча, але після тримісячного дозрівання сир йде на 4 тижні в довгий винне плавання в найчистіше моє домашнє Каберне.
У наявності
59.0 грн.
Додати
![](images/Cabrales_plisshb2.jpg)
Козині сири
Це пліснявий сир з козиного молока, який робиться з вечірнього та вранішного молока.
У наявності
59.0 грн.
Додати
![](images/khi.png)
Молочні вироби
Це очищене пряжене масло з незбираного домашнього молока. За Аюрведою гхі є лікарським засобом, що володіє природою "саттви" (благості). На виробництво одного літру Ґхі йде 30 літрів домашнього молока.
Товар не доступний.
130.0 грн.
Додати
![](images/honey.png)
Соуси
Це продукт був просто «для себе». Ми вживаєм виключно травневий мед, тому беремо мед лише у травні, інше залишаємо бджілкам.
У наявності
68.0 грн.
Додати
![](images/Absent-0.5-800.png)
Дистиляти
Абсент я роблю так, як його робили 200 рокі тому у Франції. Рецепт: "Dale Pendell’s Pharmako/Poeia" 1872 р. Це той самий Абсент, що полюбляв Ван Гог.
У наявності
250.0 грн.
Додати
![](images/Absent-0.5-800.png)
Дистиляти
Абсент я роблю так, як його робили 200 рокі тому у Франції. Рецепт: "Dale Pendell’s Pharmako/Poeia" 1872 р. Це той самий Абсент, що полюбляв Ван Гог.
У наявності
560.0 грн.
Додати
![](images/Bourbon-2.png)
Дистиляти
Напій створений на основі дистилята з кукурудзи та ячменю в пропорції 70%-30%. Діжка 100 літрів, з білого витриманого карпатського дубу, випалена нутрі. Діжку зробив на моє замовлення бондар Василь з Житомира. Діжку заклав у грудні 2018 року. Смак – колоритний, безумовно смак бурбону, ближче до канадських бурбонів ніж до Кентуккі чи Теннессі.
У наявності
230.0 грн.
Додати
![](images/Bourbon-2.png)
Дистиляти
Напій створений на основі дистилята з кукурудзи та ячменю в пропорції 70%-30%. Діжка 100 літрів, з білого витриманого карпатського дубу, випалена нутрі. Діжку зробив на моє замовлення бондар Василь з Житомира. Діжку заклав у грудні 2018 року. Смак – колоритний, безумовно смак бурбону, ближче до канадських бурбонів ніж до Кентуккі чи Теннессі.
У наявності
490.0 грн.
Додати
![](images/duniya_dxtm4l17.jpg)
Дистиляти
Продукт потрійної дистиляції айвового сусла без додавання цукру або спирту. Це мій самий ароматний напій рецептуру яку поцупив у Хорватії. Там цей продукт називають Дун'я. Напій дуже подобається дівчатам. Є тільки в мене ;)
Товар не доступний.
185.0 грн.
Додати
![](images/Bombey-2.png)
Дистиляти
Напій зроблений за оригінальною рецептурою Томаса Дакіна від 1761 року. Джин відрізняється складним та насиченим смаком, у якому змішані хвойні, цитрусові, трав'янисті, перцеві та деревні відтінки. Це просто знахідка для пошановувачів коктейлів.
У наявності
195.0 грн.
Додати
![](images/Bombey_q192qm8e.png)
Дистиляти
Напій зроблений за оригінальною рецептурою Томаса Дакіна від 1761 року. Джин відрізняється складним та насиченим смаком, у якому змішані хвойні, цитрусові, трав'янисті, перцеві та деревні відтінки. Це просто знахідка для пошановувачів коктейлів.
Товар не доступний.
455.0 грн.
Додати
![](images/shnapps_0_2_2.png)
Дистиляти
М’який та ароматний напій. Зроблений зі зернового спирту власного виробництва та оздоблений ароматними травами.
У наявності
125.0 грн.
Додати
![](images/shnapps_0_5_2.png)
Дистиляти
М’який та ароматний напій. Зроблений зі зернового спирту власного виробництва та оздоблений ароматними травами.
Товар не доступний.
290.0 грн.
Додати
Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання.
Мій сир - це Хамон з молока :)
Мій сир - це Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено створювати свій мегаполіс у сирі. Сир входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до тижня – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду. І це зможу їсти тільки я, або такий самий збочинець ;)
Після отримання сирів не відкривайте упаковку відразу!
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипло до сиру плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипло до сиру плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Смачного вам усім!
Я дійсно роблю сир з любов’ю та задоволенням і сподіваюсь на взаємність ;)
З повагою, Олександр.
![Ліхтефельд органічна ферма Сирний сет Му](images/3435.jpg)