Органічна ферма Ліхтенфельд: Якість та Природність у Кожному Продукті
Дегустаційні набори
Це асорті з усіх сортів КОРОВ'ЯЧИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд».
9 сортів.
9 сортів.
Товар не доступний.
Ціна без знижки486 грн.
Дегустаційні набори
Це асорті з 6 сортів КОЗИНИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд».
Товар не доступний.
Ціна без знижки576 грн.
Тверді коров'ячі сири
Мій Чеддер виготовляється за стандартами, визначеними в XVII столітті "батьком Чеддера" - Джозефом Гардінгом, що включає в себе 4-х годинний процес ручного "чеддерінга".
Товар не доступний.
Ціна без знижки54 грн.
Тверді коров'ячі сири
Це – класика швейцарської школи витриманих сирів з коров’ячого молока. Рецепту Грюйера не зрозуміло скільки років, але не менше 800.
Товар не доступний.
Ціна без знижки54 грн.
Тверді коров'ячі сири
Монблан (Emmentaler)- це твердий витриманий сир з коров'ячего молока, виготовлений в альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Емменталя.
Товар не доступний.
Ціна без знижки54 грн.
Тверді коров'ячі сири
Ярослав - це твердий витриманий сир з коров'ячего молока у Норвежському стилі, на основі рецептури “Jarlsberg”
Обмежена кількість
Ціна без знижки54 грн.
Тверді коров'ячі сири
Це Грюйер, головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
Товар не доступний.
Ціна без знижки54 грн.
Тверді коров'ячі сири
Витриманий кров'ячий сир, копчений 14 діб на черешні та абрикосі.
Бомба! Смак - без комментів :) Насолджуйтесь!
Бомба! Смак - без комментів :) Насолджуйтесь!
Товар не доступний.
Ціна без знижки54 грн.
Плісняві коров'ячі сири
Cambozola це напівм’який коров'ячий сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шар білої Penicillium camemberti.
Обмежена кількість
Ціна без знижки54 грн.
Плісняві коров'ячі сири
Альбіон (Stilton) – витриманий коров'ячий сир з блакитною пліснявою. виготовлений за рецептурою сиру “Stilton”
Товар не доступний.
Ціна без знижки54 грн.
Плісняві коров'ячі сири
Це Комбацола, тобто напівм'який коров'ячий пліснявий сир, який протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
Товар не доступний.
Ціна без знижки54 грн.
Козині сири
Це пліснявий сир з козиного молока, який робиться з вечірнього та вранішного молока.
Товар не доступний.
Ціна без знижки64 грн.
Козині сири
Сир Garrotxa Cabra (Горочча у вині) ми готуємо з непастеризованого козиного молока Зааненських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом сиру Гарроча, але після тримісячного дозрівання сир йде на 4 тижні в довгий винне плавання в найчистіше моє домашнє Каберне.
Товар не доступний.
Ціна без знижки64 грн.
Козині сири
Сир Garrotxa ми готуємо з непастеризованого козиного молока Зааненінських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом.
Обмежена кількість
Ціна без знижки64 грн.
Козині сири
Маленькі головки козиного сиру витримую три місяця, а потім копчу на холодному диму пару тижнів. Класика каталонської школи сироваріння.
Товар не доступний.
Ціна без знижки64 грн.
Дистиляти
Абсент я роблю так, як його робили 200 рокі тому у Франції. Рецепт: "Dale Pendell’s Pharmako/Poeia" 1872 р. Це той самий Абсент, що полюбляв Ван Гог.
Товар не доступний.
Ціна без знижки250 грн.
Дистиляти
Напій створений на основі дистилята з кукурудзи та ячменю в пропорції 70%-30%. Діжка 100 літрів, з білого витриманого карпатського дубу, випалена нутрі. Діжку зробив на моє замовлення бондар Василь з Житомира. Діжку заклав у грудні 2018 року. Смак – колоритний, безумовно смак бурбону, ближче до канадських бурбонів ніж до Кентуккі чи Теннессі.
Товар не доступний.
Ціна без знижки230 грн.
Дистиляти
Продукт потрійної дистиляції айвового сусла без додавання цукру або спирту. Це мій самий ароматний напій рецептуру яку поцупив у Хорватії. Там цей продукт називають Дун'я. Напій дуже подобається дівчатам. Є тільки в мене ;)
Товар не доступний.
Ціна без знижки185 грн.
Дистиляти
Напій зроблений за оригінальною рецептурою Томаса Дакіна від 1761 року. Джин відрізняється складним та насиченим смаком, у якому змішані хвойні, цитрусові, трав'янисті, перцеві та деревні відтінки. Це просто знахідка для пошановувачів коктейлів.
Товар не доступний.
Ціна без знижки195 грн.
Дистиляти
М’який та ароматний напій. Зроблений зі зернового спирту власного виробництва та оздоблений ароматними травами.
Товар не доступний.
Ціна без знижки125 грн.
Козині сири
Цей козиний сир ми робимо з витриманної Горрочі шляхом двотижневого холодного копчення. Для диму використовуємо стружки з черешні.
Товар не доступний.
Ціна без знижки64 грн.
Козині сири
Аркоіріс – це козиний пліснявий сир Кабралес вимочений у вині.
Аркоіріс - це райдуга смаку :)
Аркоіріс - це райдуга смаку :)
Товар не доступний.
Ціна без знижки64 грн.
Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання.
Мій сир - це Хамон з молока :)
Мій сир - це Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено створювати свій мегаполіс у сирі. Сир входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до тижня – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду. І це зможу їсти тільки я, або такий самий збочинець ;)
Після отримання сирів не відкривайте упаковку відразу!
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипло до сиру плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипло до сиру плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Смачного вам усім!
Я дійсно роблю сир з любов’ю та задоволенням і сподіваюсь на взаємність ;)
З повагою, Олександр.