Вітрина - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Вітрина

Ліхтефельд органічна ферма
Дегустаційні набори
Це асорті з усіх КОРОВ'ЯЧИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд», які є зрілі на момент пакування. Зараз у наявності: Рамсес, Каберне, Вайнекаас та Альбіон.
Поки нема. Сир зріє :)
351.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Ярослав - це твердий витриманий сир з коров'ячего молока у Норвежському стилі, на основі рецептури “Jarlsberg”
Поки нема. Сир зріє :)
39.0 грн.
Додати
Плісняві коров'ячі сири
Це Комбацола, тобто напівм'який коров'ячий пліснявий сир, який протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
Поки нема. Сир зріє :)
39.0 грн.
Додати
Плісняві коров'ячі сири
Альбіон (Stilton) – витриманий коров'ячий сир з блакитною пліснявою. виготовлений за рецептурою сиру “Stilton”
Поки нема. Сир зріє :)
39.0 грн.
Додати
Плісняві коров'ячі сири
Cambozola це напівм’який коров'ячий сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шар білої Penicillium camemberti.
Поки нема. Сир зріє :)
39.0 грн.
Додати
Молочні вироби
Кисловершкове масло
Поки нема. Сир зріє :)
155.0 грн.
Додати
Молочні вироби
Це очищене пряжене масло з незбираного домашнього молока. За Аюрведою гхі є лікарським засобом, що володіє природою "саттви" (благості). На виробництво одного літру Ґхі йде 30 літрів домашнього молока.
Поки нема. Сир зріє :)
125.0 грн.
Додати
Соуси
Це продукт був просто «для себе». Ми вживаєм виключно травневий мед, тому беремо мед лише у травні, інше залишаємо бджілкам.
Поки нема. Сир зріє :)
68.0 грн.
Додати
Соуси
Соус Сайгон зроблений за рецептурою звісного азійського соусу Шрирача (Sriracha). Відомий Tabasco це теж різновид Шрірачі. Соус виготовляєтеся шляхом природнього зображення червоного гострого перцю. Тобто Шрірача – це вино зі перцю.
Поки нема. Сир зріє :)
46.0 грн.
Додати
Соуси
Кисло-гострий соус у Тайському стилі.
Поки нема. Сир зріє :)
64.0 грн.
Додати
Соуси
Класични Сацебелі за орігінальною рецептурою з домашніх інградієтів.
Поки нема. Сир зріє :)
64.0 грн.
Додати
Консерви
М’яка, сиров’ялена ковбаса з паприкою у банці.
Моя репліка "Nduja Calabrese" - калабрійської м'якої ковбаси зі свинини.
Поки нема. Сир зріє :)
98.0 грн.
Додати
Соуси
Мостарда гарбузова – це соус, у основі якого лежить поєднання карамелізованої гарбуза, прянощів та ефірної олії гірчиці.
Склад: гарбуз, цукор, кориця, екстракт гірчиці.
Поки нема. Сир зріє :)
84.0 грн.
Додати
Мостарда яблучна (Mostarda di mele)
Соуси
Мостарда яблучна – це соус, у основі якого лежить поєднання карамелізованих яблук, прянощів та ефірної олії гірчиці.
Склад: яблуко, цукор, лимон, гвоздика, екстракт гірчиці.
Поки нема. Сир зріє :)
48.0 грн.
Додати
Соуси
Мостарда грушева – це соус, у основі якого лежить поєднання карамелізованої груші та ефірної олії гірчиці. Склад: груша, цукор, лимон, гвоздика, кориця, екстракт гірчиці.
Поки нема. Сир зріє :)
84.0 грн.
Додати
Соуси
Яблучна Мостарда – це чарівний соус, що я роблю зі моїх яблук, коктейлю з цитрусів та ефірної олії горличці. Смакує зі стравами з м’яса, риби, але головне – з моїм сиром ;)
Поки нема. Сир зріє :)
84.0 грн.
Додати
Соуси
Замість дифірамбів дам рецепт. Запікаємо цілий буряк загорнутий у фольгу з оливковою олією. Маринад – окремо. Цедра лимону, сік мандарину, мускатний горіх, трошки меду та звичайно ефірна олія гірчиці. Смак - das ist fantastisch!!!
Поки нема. Сир зріє :)
84.0 грн.
Додати
Соуси
Цибулва Мостарда – це чарівний соус, що я роблю з цибулі, апельсинів та ефірної олії горличці. Смакує зі стравами з м’яса, риби, але головне – з моїм сиром ;)
Поки нема. Сир зріє :)
74.0 грн.
Додати
Дистиляти
Абсент я роблю так, як його робили 200 рокі тому у Франції. Рецепт: "Dale Pendell’s Pharmako/Poeia" 1872 р. Це той самий Абсент, що полюбляв Ван Гог.
Поки нема. Сир зріє :)
119.0 грн.
Додати
Дистиляти
Абсент я роблю так, як його робили 200 рокі тому у Франції. Рецепт: "Dale Pendell’s Pharmako/Poeia" 1872 р. Це той самий Абсент, що полюбляв Ван Гог.
Поки нема. Сир зріє :)
390.0 грн.
Додати
Дистиляти
Спочатку роблю спирт з курурудзи ба ячміня без додавання жодної краплі цукру!
Потім чистий спирт перепускаю через яголи карпатьського яліця та коріандр, кориця, корінь солодки, гіркий мигдаль, цедра апельсина, цедра лимона, імбир, кардамон, мускатний горіх, аніс, фенхель. За основу свого джину я поклав не сухий лондонський “Dry”, старовинний рецепт монахів зі Плімуту.
Поки нема. Сир зріє :)
82.0 грн.
Додати
Дистиляти
Спочатку роблю спирт з курурудзи ба ячміня без додавання жодної краплі цукру!
Потім чистий спирт перепускаю через яголи карпатьського яліця та коріандр, кориця, корінь солодки, гіркий мигдаль, цедра апельсина, цедра лимона, імбир, кардамон, мускатний горіх, аніс, фенхель. За основу свого джину я поклав не сухий лондонський “Dry”, старовинний рецепт монахів зі Плімуту.
Поки нема. Сир зріє :)
290.0 грн.
Додати
Дистиляти
Продукт потрійної дистиляції айвового сусла без додавання цукру або спирту. Це мій самий ароматний напій рецептуру яку поцупив у Хорватії. Там цей продукт називають Дун'я. Напій дуже подобається дівчатам. Є тільки в мене ;)
Поки нема. Сир зріє :)
72.0 грн.
Додати
Дистиляти
Продукт потрійної дистиляції айвового сусла без додавання цукру або спирту. Це мій самий ароматний напій рецептуру яку поцупив у Хорватії. Там цей продукт називають Дун'я. Напій дуже подобається дівчатам. Є тільки в мене ;)
Поки нема. Сир зріє :)
240.0 грн.
Додати
Дегустаційні набори
Це асорті з усіх КОЗИНИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд», які є зрілі на момент пакування.
Поки нема. Сир зріє :)
355.0 грн.
Додати
Дегустаційні набори
Сирний сет «Бе» - це дегустаційний набір моїх сирів з молока вівці.
Це моя крайня розробка, і над рецептурою цих сирів я працював майже півтора року.
Сири – шалені.
Сири ні на що не схожі.
Ви будете вражені :)
Поки нема. Сир зріє :)
332.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Це – класика швейцарської школи витриманих сирів з коров’ячого молока. Рецепту Грюйера не зрозуміло скільки років, але не менше 800.
Поки нема. Сир зріє :)
39.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Витриманий кров'ячий сир, копчений 14 діб на черешні та абрикосі.
Бомба! Смак - без комментів :) Насолджуйтесь!
Поки нема. Сир зріє :)
39.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Мій Чеддер виготовляється за стандартами, визначеними в XVII столітті "батьком Чеддера" - Джозефом Гардінгом, що включає в себе 4-х годинний процес ручного "чеддерінга".
Поки нема. Сир зріє :)
39.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Монблан (Emmentaler)- це твердий витриманий сир з коров'ячего молока, виготовлений в альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Емменталя.
Поки нема. Сир зріє :)
39.0 грн.
Додати
Тверді коров'ячі сири
Це Грюйер, головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
Поки нема. Сир зріє :)
39.0 грн.
Додати
Козині сири
Сир Garrotxa ми готуємо з непастеризованого козиного молока Зааненінських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом.
Поки нема. Сир зріє :)
42.0 грн.
Додати
Козині сири
Сир Garrotxa Cabra (Горочча у вині) ми готуємо з непастеризованого козиного молока Зааненських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом сиру Гарроча, але після тримісячного дозрівання сир йде на 4 тижні в довгий винне плавання в найчистіше моє домашнє Каберне.
Поки нема. Сир зріє :)
42.0 грн.
Додати
Козині сири
Цей козиний сир ми робимо з витриманної Горрочі шляхом двотижневого холодного копчення. Для диму використовуємо стружки з черешні.
Поки нема. Сир зріє :)
42.0 грн.
Додати
Козині сири
Маленькі головки козиного сиру витримую три місяця, а потім копчу на холодному диму пару тижнів. Класика каталонської школи сироваріння.
Поки нема. Сир зріє :)
42.0 грн.
Додати
Козині сири
Це пліснявий сир з козиного молока, який робиться з вечірнього та вранішного молока.
Поки нема. Сир зріє :)
42.0 грн.
Додати
Козині сири
Аркоіріс – це козиний пліснявий сир Кабралес вимочений у вині.
Аркоіріс - це райдуга смаку :)
Поки нема. Сир зріє :)
42.0 грн.
Додати
З молока вівці
Кордеро – це напівтвердий пліснявий сир з молока вівці.
Поки нема. Сир зріє :)
39.0 грн.
Додати
З молока вівці
Кордеро – це напівтвердий пліснявий сир з молока вівці вимочений у вині.
Поки нема. Сир зріє :)
39.0 грн.
Додати
З молока вівці
Кордеро - Фумадо, це маленькі головки пліснявого копченого сиру. Смак у цього сиру не такий шалений, як у Кордеро, він більш виточений. Смакує з коктелем з Абсента, або Джина.
Поки нема. Сир зріє :)
39.0 грн.
Додати
Консерви
Це класичний паштет зі самою консервативною рецептурою.
Поки нема. Сир зріє :)
56.0 грн.
Додати
Консерви
Складний паштет у азійському стилі.
Поки нема. Сир зріє :)
72.0 грн.
Додати
Консерви
Це просто шашлик у банці :)
Поки нема. Сир зріє :)
138.0 грн.
Додати
Консерви
Дієтична тушонка з телятини.
Поки нема. Сир зріє :)
138.0 грн.
Додати
Консерви
Домашні помідори, висушені та замариновані у справжній контрабандній оливковій олії з двома сортами базиліку, орегано та зимовим часником.
Поки нема. Сир зріє :)
98.0 грн.
Додати
Соуси
Виноградний, помірно гострий соус с прянощами та імбиром.
Поки нема. Сир зріє :)
64.0 грн.
Додати
Соуси
Мостарда огіркова – це соус, у основі якого лежить поєднання карамелізованих огірків, пряношів та ефірної олії гірчиці.
Склад: огіркі, цукор, ізюм, коріандр, екстракт гірчиці.
Поки нема. Сир зріє :)
74.0 грн.
Додати
Соуси
Мостарда кавунова – це соус, у основі якого лежить поєднання карамелізованої м'якоті кавуна, прянощів та ефірної олії гірчиці.
Склад : кавун, цукор, екстракт гірчиці, кориця
Поки нема. Сир зріє :)
48.0 грн.
Додати
Соуси
Черешнева Мостарда – це чарівний соус, що я роблю зі черешні, апельсинів та ефірної олії горличці. Смакує зі стравами з м’яса, риби, але головне – з моїм сиром ;)
Поки нема. Сир зріє :)
84.0 грн.
Додати
Соуси
Вишнева Мостарда – це чарівний соус, що я роблю зі моєї вишні, апельсинів та ефірної олії горличці. Смакує зі стравами з м’яса, риби, але головне – з моїм сиром ;)
Поки нема. Сир зріє :)
84.0 грн.
Додати
Соуси
Сливова Мастарда – це чарівний соус, що я роблю зі моєї сливиі, коктейлю з цитрусів та ефірної олії горличці. Смакує зі стравами з м’яса, риби, але головне – з моїм сиром ;)
Поки нема. Сир зріє :)
84.0 грн.
Додати
Дистиляти
Дистилят потрійного перегону зі суміші кукурудзи 70%, та ячменю 30%
Поки нема. Сир зріє :)
89.0 грн.
Додати

Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання.
Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено створювати свій мегаполіс у сирі. Сир входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до тижня – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду. І це зможу їсти тільки я, або такий самий збочинець ;)
Після отримання сирів не відкривайте упаковку відразу!
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипло до сиру плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.

Смачного вам усім!

 
Я дійсно роблю сир з любов’ю та задоволенням і сподіваюсь на взаємність ;)   
 
З повагою, Олександр.
Сирний сет Му
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту