Відгуки - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Відгуки

Сирній сет Му
Олександр Доброжанський сировар
Шановні мої покупці!
Дуже прошу залишити відгук.
Мені потрібен зворотній зв'язок!

Дякую :)
Олександр Доброжанський.  
5.0 / 5
29 огляди
29
0
0
0
0
Людмила
22 жов 2021
Сир чудовий. Замовила одразу кілька сортів. Всі різні, деякі збивають з ніг ароматом, але чудові всі. Щойно отримала і розпакувала, спробувала по малесенькому шматочку, бо як тут втриматись)
Виконую інструкцію шановного Майстра, чекаю поки сири відпочинуть в холодильнику і смакуватиму із задоволенням
Замовлятиму знову, без сумніву
Дякую!
Валентина
10 жов 2021
Давно мріяла скоштувати Ваші сири, і ось нарешті зробила замовлення на сет Му та сет Ме. По-перше мені дуже пощастило з доставкою, вона була неймовірно швидкою, по-друге всі сири неймовірно смачні, моїм синам які дуже примхливі до їжі сири зайшли на ура!, дочці сподобались але не всі. А мені сподолись всі, але є серед них і фаворити,які на мій смак просто божественні! Тепер залишилося дочекатися чоловіка з відрядження, щоб і він спробував, дуже цікава його реакція на ці смаки))) Дякую Вам пане Олександре за Ваш неймовірний труд.
Любовь
07 жов 2021
Заказывала несколько раз, сыры оооочень вкусные! Быстрый ответ на заказ, быстрая доставка. Впервые распробовала сыры с плесенью)) Очень благодарна за душевность и труд. Рекомендую всем!
Валерія
06 жов 2021
Це моє перше знайомство з такими сирами. Замовляла Монблан, Альбіон, Комбацола, Гарроча і Кордеро - Фумадо (але він, на жаль, не прийшов). Синові сподобався Монблан, тому що у нього найлегший смак.
Читаючи висновок Олександра про найбрутальнійший сир Комбацола, так хотілося не потрапити в 98% «негативних відгуків про вашу роботу». І не потрапила !!!) Це найкращий сир з тих, що я замовила. Досить однієї крихти, щоб відчути його смак. Цей сир буде в кожному моєму замовленні.
З кожним днем сир стає все смачніше і смачніше. Величезне вам дякую за цю шалену насолоду!
Елеонора
05 жов 2021
Дуже сподобався аромат і смак сирів! Складно уявити повернення до сирів мережевого маркетингу. Однозначно, буду замовляти ще не раз. Дякую вам за вашу працю!
Вайнекаас
05 жов 2021
Шановний пане! Велике дякую за вашу працю. Навіть не думав що буває такі смачні сири заказував сет"му" всі сподобалися. Буду заказувати ще! Дякую!!!
Марина і Юрій
04 жов 2021
Я і мій чоловік дякуємо за ту феєрію смаків, яку Ви нам подарували. Замовляли сет "Му". Вже коли розкладала сири на дошці, щоб вони "відпочили", відчула скільки любові,натхнення і важкої праці в кожному шматочку. Ваші сири неперевершені! Браво,Маестро!
Светлана В.
02 жов 2021
Все коровьи мы еще в июне перепробовали, а сейчас заказали три основных козьих- Гаррочу, Кабралес и Бэби Фумадо. Все хорошИ, а мужу Кабралес понравился больше всех.
Вероніка
02 жов 2021
Я вперше коштую такий сир як Коцамбола... справді це інший рівень. Важко навіть зрозуміти мої відчуття... але сири чудові)
Назар
27 вер 2021
Олександр робить унікальний український продукт, і мені дуже імпонує його підхід до справи. Любов до свого продукту, спроби і самовдосконалення - це все те, що робить його продукт таким, який він є.
Є відчуття "індивідуального підходу", хоча я й не спілкувався з Олександром, і моє замовлення ніхто не підтверджував. Але починаючи з моменту замовлення на сайті, отримання листа на email з детальною інструкцією, і аж до того, коли я розпакував сири у себе на кухні, я був впевнений, що отримаю щось класне. Цьому сприяє і те, як Олександр описує свою роботу, і скільки там всіляких деталей. Описи до сирів цікаво читати, і в цьому - вже унікальність, "душа продукту", і впевненість, що Олександр живе і захоплюється своєю роботою і вкладає в неї частинку свого серця.

Я замовляв пакети "Ме" і "Му", і я дуже задоволений всім, що отримав. Особливо сподобалися різні види "Фумадо", "Камбоцола", підкопчені сири також смакують і дуже пікантні, з цікавим післясмаком. Буду замовляти в Олександра ще, і вже порекомендував друзям.
Виктор
27 вер 2021
Спасибо большое ! Брали сразу два сэта "МЕ" и "Му" . Дело было летом ( с опозданием пишу отзыв , извините ) . Получили посылку , очень жарко .. и через несколько слоев пленки унюхали такое .... Сначала были с женой в полном расстройстве , такого запаха мы не ожидали.... Но когда сыр полежал сутки в холодильнике и "успокоился"... это было что-то ... Мы получили море удовольствия от поедания этого деликатеса.... Спасибо Мастеру !!!!
Велика подяка!
20 вер 2021
Шановний пане Олександр! Велика подяка Вам за Ваш труд! Вже неодноразово куштували Ваш сир, й кожного разу це просто насолода смаку! Це витвір, а не їжа! ) Дякуємо! З повагою Юрій і Маргарита. Одеса.
Альбіон
16 вер 2021
Дякуємо! Щось не має коментів по цьому сиру Альбіон,може не знайшов.Але,це не сир,а якийсь іншій рівень.З дитинства не розумів новелу Джером Джерома з «Троє в лодці ,не рахуячи собаки» де якийсь дядько віз сир в купе.Тепер розумію.Ще не зрозумів,це добре чи смерть.Але дякуєм за нове життя.
Очень вкусно!
13 вер 2021
Спасибо большое! Очень вкусно!
Покупали у Вас сэт «Ме» очень вкусно, особенно понравились Камбралес и беби Фумадо , возьмём ещё обязательно на пробу сэт «МУ». Успехов Вам и хороших клиентов!👏🏼
Ігор
04 вер 2021
Взяв на пробу соуси Сайгон і Самуі, паштет Сичуанський - супер, бімба, ракета. Мостарду вишневу поки що не зрозумів. Як сам продукт - смачно, але більше нагадує не соус, а домашнє лагідне варення. Так що продукцією дуже задоволений, власникам респект. Наступними замовленнями будуть сири
Надежда Высоцкая
30 сер 2021
Брали сет козих сыров. Очень понравились Бэби фумадо, Кабралес и Ла-гарочча. Остальные тоже вкусные, но слишком солёные на мой вкус. Теперь будем пробовать сет корових сыров =)
Світлана
28 сер 2021
Замовляла сет му і сет ме. Всі сири цікаві і смачні, кожен по своему. Сподобалися всі, фаворити Гароча (вся😊), Чедер, Монблан. Дякую.
Лена
25 сер 2021
Сыр кабарне брали в Бердянске на ярморке,и влюбились с мужем,буду заказывать ваши сыры через интернет. Хочу попробовать их все.
18 сер 2021
Сири надзвичайно смачні, бо зрілі і витримані. Моя особлива пристрасть — камбодзола і кордеро фумадо. Я люблю зрілі сири з міцним запахом, тому вони ці два мені смакують найкраще. Також люблю сир Ярослав. Особливе відкриття для мене — соус Палермо та гострий сичуанський паштет — сильний чоловічий смак, який додає бажання жити!
Юрий
18 сер 2021
Дякую за сет Му. Трохи нашкодила спека, сир розтанув. Трохи сири засолоні. Трохи не зрілі. Все інше було добре.
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту