Чеддер (Cheddar)
Магазин
“Чеддер” (Cheddar) - це легенда, це символ Британії.
Це твердий, коров’ячий витриманий сир.
Це твердий, коров’ячий витриманий сир.
“Чеддер” найбільше зазнав змін та фейків від фабричного виробництва та глобалізації.
І та “біомаса”, апельсинового кольору, яку вам плавлять в гамбургері чи сандвічах до оригінального Чеддеру має таке відношення, як Кока-кола до кокаїну.
Наш Чеддер виготовляється за стандартами, визначеними в XVII столітті "батьком Чеддера" - Джозефом Гардінгом, що включає в себе 4-х годинний процес ручного "чеддерінга".
Уся активна фаза сироваріння займає більше ніж 8 годин.
Чеддер - важкий у виробництві сир, однак результат того вартий.
І та “біомаса”, апельсинового кольору, яку вам плавлять в гамбургері чи сандвічах до оригінального Чеддеру має таке відношення, як Кока-кола до кокаїну.
Наш Чеддер виготовляється за стандартами, визначеними в XVII столітті "батьком Чеддера" - Джозефом Гардінгом, що включає в себе 4-х годинний процес ручного "чеддерінга".
Уся активна фаза сироваріння займає більше ніж 8 годин.
Чеддер - важкий у виробництві сир, однак результат того вартий.
Після формування під пресом та просолу сир витримується у сиросховищі не менше 6 місяців.
По класиці Чеддер треба загорнути у конопляну тканину та обмазати смальцем (бандажування). Я таке робив, але результат не сподобався. Укривав головку латексом – взагалі повний відстой.
Тому я вже третій рік обробляю головки Чеддеру по швейцарській технологій “сир з митою коркою”.
Смак …. складний … гострий, яскравий.
Сир гарно плавиться і робить тривіальну страву бомбезною.
Чісбургер, піцца, лазанья ....
Чісбургер, піцца, лазанья ....
Але вирішувати вам!
Сер Чеддер, до вашого столу!
Як замовити бажану кількість сиру:
Вартість кілограма сира складає 490 грн 1 кг.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 грам.
Вам потрібно написати "8" у віконці, та натиснути зелену кнопку "додати".
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
Тверді коров'ячі сири
Мій Чеддер виготовляється за стандартами, визначеними в XVII столітті "батьком Чеддера" - Джозефом Гардінгом, що включає в себе 4-х годинний процес ручного "чеддерінга".
У наявності
49 грн.
Додати
Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур, натуральний сичужний фермент, сіль та натхнення.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 85% ... та регулярним доглядом)
Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сири роздягнути до гола та покласти на дошку у холодильник на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Я дійсно роблю сир з любов’ю та сподіваюсь на взаємність ;)
З повагою, Олександр Доброжанський.