Бурбон (Bourbone)
Магазин
Я радий презентувати зразки мого хобі.
По-перше, дистиляти не є моїм комерційним проектом, тому відразу вибачаюсь на обмежений «тираж» напоїв.
Дистиляти – це мій новий «Монблан», який я хочу покорити.
Я поставив собі мету навчитись виробляти найкращі напої у світі, тому головне, що мене цікавить – ваші відгуки, ваші враження та рекомендації.
За основу взяти старовинні рецепти німецького шнапсу, фламандського джину та французького абсенту.
Я не кажу, що це буде схоже на сучасні напої тане ставив таку мету, але для того, щоб зробити «витвір» треба спочатку вивчити досвід великих майстрів.
Про напої:
Як і уся продукція моєї ферми, напої зроблені виключно з екологічно чистої сировини та не містять нічого, що не вказано у складі.
Для дистиляції мені було зроблено на замовлення найкраще побутове обладнання з італійської харчової міді.
Усі спирти отримані засобом дистиляції та не містять жодної крапі фабричного спирту чи цукру.
Це все дистиляти з зерна, або фруктів.
Дуже чекаю на вашу
оцінку моєї роботи.
Олексадер Доброжанський
Бурбон (Bourbone)
Напій створений на основі дистилята з кукурудзи та ячменю в пропорції 70%-30%.
Напій створений на основі дистилята з кукурудзи та ячменю в пропорції 70%-30%.
Діжка 100 літрів, з білого витриманого карпатського дубу, випалена нутрі. Діжку зробив на моє замовлення бондар Василь з Житомира. Заклав діжку у грудні 2018 року.
З діжкою там окрема історія. Василь один з перших шанувальників моїх сирів і коли я мочав робити дистиляти я вважав що Бурбон це щось недосяжне, бо для справжнього напою треба роки … але Василь запитав – чи саджаю я дерева, розуміючи що плоди будуть через декілька років.
Отак і почався мій довгий забіг з витриманими напоями. Я взяв собі планку що кожні пів року я буду закладати діжку. Так і робив. З перервою з лютого 2022-го … по зараз. Зараз прийшов до тями та заклав наступну діжку та відкрив першу.
Смак мене здивував та сподобався. Смак дійсно колоритний.
Безумовно це смак бурбону, але ближче до канадських бурбонів ніж до Кентуккі чи Теннессі.
Відчуваєтеся м’якість кукурудзяних спиртів та звісно шикарна діжка від Василя.
Розливати у велику тару не буду, бо мало …
Дуже!
Дуже чекаю ваші відгуки!
Дуже!
Дуже чекаю ваші відгуки!
Дистиляти
Напій створений на основі дистилята з кукурудзи та ячменю в пропорції 70%-30%. Діжка 100 літрів, з білого витриманого карпатського дубу, випалена нутрі. Діжку зробив на моє замовлення бондар Василь з Житомира. Діжку заклав у грудні 2018 року. Смак – колоритний, безумовно смак бурбону, ближче до канадських бурбонів ніж до Кентуккі чи Теннессі.
Товар не доступний.
230 грн.
Дистиляти
Напій створений на основі дистилята з кукурудзи та ячменю в пропорції 70%-30%. Діжка 100 літрів, з білого витриманого карпатського дубу, випалена нутрі. Діжку зробив на моє замовлення бондар Василь з Житомира. Діжку заклав у грудні 2018 року. Смак – колоритний, безумовно смак бурбону, ближче до канадських бурбонів ніж до Кентуккі чи Теннессі.
Товар не доступний.
490 грн.
Склад: зерновий ректифікат власного виробництва з кукурудзи та ячміню 70% та 30% відповідно.
Міцність: 52%
Пляшка: 200 мл.