Джин-шнапс (GIN-SCHNAPPS) - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Джин-шнапс (GIN-SCHNAPPS)

Магазин
Я радий презентувати зразки мого хобі.
По-перше, дистиляти не є моїм комерційним проектом, тому відразу вибачаюсь на обмежений «тираж» напоїв.
Дистиляти – це мій новий «Монблан», який я хочу покорити.
Я поставив собі мету навчитись виробляти найкращі напої у світі, тому головне, що мене цікавить – ваші відгуки, ваші враження та рекомендації.
За основу взяти старовинні рецепти німецького шнапсу, фламандського джину та французького абсенту.
Я не кажу, що це буде схоже на сучасні напої тане ставив таку мету, але для того, щоб зробити «витвір» треба спочатку вивчити досвід великих майстрів.
Про напої:
Як і уся продукція моєї ферми, напої зроблені виключно з екологічно чистої сировини та не містять нічого, що не вказано у складі.
Для дистиляції мені було зроблено на замовлення найкраще побутове обладнання з італійської харчової міді.
Усі спирти отримані засобом дистиляції та не містять жодної крапі фабричного спирту чи цукру.
Це все дистиляти з зерна, або фруктів.
Дуже чекаю на вашу
оцінку моєї роботи.

Олексадер Доброжанський
Джин-шнапс (GIN-SCHNAPPS)

Перше питання, яке виникає – до чого тут шнапс?!
Відповідь проста: тому що я – український німець, а це моя компіляція відомого напою :)
За основу свого джину я поклав не сухий лондонський “Dry”, старовинний рецепт монахів зі Плімуту.
Як я це робив:
По-перше треба отримати якісний зерновий дистилят без жодної краплі цукру.
Для цього я взяв 70% огородньої кукурудзи тогорічного врожаю та 30% ячмінного солоду виробництва компанії "Weyermann".
Потім був складний процес ферментації крохмалив у цукор з швидким охолодженням за допомогою гджету під назвою "чіллер".
Через 10 днів я отримав чисту брагу янтарного кольору з якої я спочатку зробив дистилят, а потім ректифікат.
Далі – саме цікаве!
Є такий гаджет "джин-кошик". Це такий «стакан» з міді через який проходять пари спирту.
Джин вживали раніше, як ліки. У кошик клали лікарські трави, але невід’ємним компонентом джина є ягоди ялівцю.
Щира подяка пану Тарасу, який прислав мені 12 кіло карпатських ягід.
Так от ялівець з іншими травами та прянощами закладаємо у джин-кошик і перепускаємо пари кукурудзяного спирту.
Після місяця відстою у погребі та регулювання міцності мій джин готовий до вашого столу.
Фото «гаджетів» та відео процесу додам пізніше.
Хотів написати коротко ... не вийшло :)

Рекомендації для дегустації:
- Кімнатна температура напою.
- Чарка, як на віскі. Налити "на денце".
- Відчути аромат ....
- Бажано розбавити 1 до 5 водою або тоніком. Я саме так роблю.
Міцний алкоголь пригнічує рецептори.
Смак на стільки концентрований, що раджу експериментувати у складі коктейлів.
Смачного :)
Бережіть себе.

Склад: Ректифікат з кукурудзи та ячмінного солоду, ялівець, коріандр, кориця, корінь солодки, гіркий мигдаль, цедра апельсина, цедра лимона, імбир, кардамон, мускатний горіх, аніс, фенхель.
Міцність: 38%
Пляшка: 200 мл.
Дистиляти
Спочатку роблю спирт з курурудзи ба ячміня без додавання жодної краплі цукру!
Потім чистий спирт перепускаю через яголи карпатьського яліця та коріандр, кориця, корінь солодки, гіркий мигдаль, цедра апельсина, цедра лимона, імбир, кардамон, мускатний горіх, аніс, фенхель. За основу свого джину я поклав не сухий лондонський “Dry”, старовинний рецепт монахів зі Плімуту.
Поки нема. Сир зріє :)
82.0 грн.
Додати
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту