Джин (Bombay Sapphire)
Магазин
Я радий презентувати зразки мого хобі.
По-перше, дистиляти не є моїм комерційним проектом, тому відразу вибачаюсь на обмежений «тираж» напоїв.
Дистиляти – це мій новий «Монблан», який я хочу покорити.
Я поставив собі мету навчитись виробляти найкращі напої у світі, тому головне, що мене цікавить – ваші відгуки, ваші враження та рекомендації.
За основу взяти старовинні рецепти німецького шнапсу, фламандського джину та французького абсенту.
Я не кажу, що це буде схоже на сучасні напої тане ставив таку мету, але для того, щоб зробити «витвір» треба спочатку вивчити досвід великих майстрів.
Про напої:
Як і уся продукція моєї ферми, напої зроблені виключно з екологічно чистої сировини та не містять нічого, що не вказано у складі.
Для дистиляції мені було зроблено на замовлення найкраще побутове обладнання з італійської харчової міді.
Усі спирти отримані засобом дистиляції та не містять жодної крапі фабричного спирту чи цукру.
Це все дистиляти з зерна, або фруктів.
Дуже чекаю на вашу
оцінку моєї роботи.
Олексадер Доброжанський
Джин (Gin Bombay Sapphire)
Я вдосконалив напій.
Я довго експериментував щоб отримати смак та кольори Сапфіру, тому що насправді це єдиний джин що подобається мені.
Наразі я пропоную мою версію Бомбей Сапфір.
Напій зроблений за оригінальною рецептурою Томаса Дакіна від 1761 року. Напій відрізняється складним та насиченим смаком, у якому змішані хвойні, цитрусові, трав'янисті, перцеві та деревні відтінки. Це просто знахідка для пошановувачів коктейлів.
Кінцева технологія виглядає так – у джин-кошик я вкладаю спочатку великі інгредієнти: коріння дягелю, ягоди ялівцю, лимонну цедру, насіння коріандру та гострі перці. Зверху засипаю мелене коріння ірису, касію, мигдаль та коріння солодкі (лакриця). Через цей ботанічний коктейль я перепускаю пари чистого спирту, який я роблю по технології виробництва бурбону, тобто 70% кукурудзи та 30% ячменю. Пари спирту проходять через коктейль з трав та охолоджуються у мідному холодильнику.
Смак дуже тонкий, але при тому колоритний.
Дійсно … смакуючи Сапфір … розкладаючи букет смаків на складові … уходиш у Нірвану.
Дійсно … смакуючи Сапфір … розкладаючи букет смаків на складові … уходиш у Нірвану.
До вашої уваги моя версія Сапфіру …
Чекаю на відгуки :)
Дистиляти
Напій зроблений за оригінальною рецептурою Томаса Дакіна від 1761 року. Джин відрізняється складним та насиченим смаком, у якому змішані хвойні, цитрусові, трав'янисті, перцеві та деревні відтінки. Це просто знахідка для пошановувачів коктейлів.
Товар не доступний.
455 грн.
Додати
Дистиляти
Напій зроблений за оригінальною рецептурою Томаса Дакіна від 1761 року. Джин відрізняється складним та насиченим смаком, у якому змішані хвойні, цитрусові, трав'янисті, перцеві та деревні відтінки. Це просто знахідка для пошановувачів коктейлів.
Товар не доступний.
195 грн.
Додати
Склад: Ректифікат з кукурудзи та ячмінного солоду, ялівець, коріандр, кориця, корінь солодки, гіркий мигдаль, цедра апельсина, цедра лимона, імбир, кардамон, мускатний горіх, аніс, фенхель.
Міцність: 40%
Пляшка: 200 мл.
Пляшка: 200 мл.