Бебі Фумадо (Bebé Fumado) - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Бебі Фумадо (Bebé Fumado)

Магазин
Це старовинний рецепт козиного сиру з Каталонії.
Я взагалі вважаю іспанську школу козиних сирів кращою в світі.
Маленькі головки, схожі на нашу бринзу, витримують три місяця у печері, а потім коптять на холодному диму пару тижнів.
Я копчу у камері холодним димом з черешні.
Не дивлячись на простоту смак дійсно чарівний, за рахунок маленького розміру головок аромат диму проходить у середину.
Смак м'який та дуже витончений.
Робив експеримент – за легендою такої головки вистачає дорослій людині на добу.
 Я за добу головку не з’їв, враховуючи що більше нічого не їв.

Чекаю на ваші відгуки :)
Козині сири
Маленькі головки козиного сиру витримую три місяця, а потім копчу на холодному диму пару тижнів.
Поки нема. Сир зріє :)
39.5 грн.
Додати
Як замовити бажану кількість сиру:

Вартість кілограма сира складає 485 грн.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 грам.
Вам потрібно написати "8" у віконці, та натиснути зелену кнопку "додати".
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону, або по Вайберу: +380671328859
Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур, натуральний сичужний фермент, сіль.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 95% ... та регулярним доглядом)

Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.

Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.

Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.

Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сирів не відкривайте упаковку відразу!
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипало до сиру. Плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Я дійсно роблю сир з любов’ю та сподіваюсь на взаємність ;)  
З повагою, Олександр Доброжанський.
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту