Вайнекаас (Vinekaas)
Магазин
Вайнекаас (Wijnkaas) це напівм'який коров'ячий пліснявий сир вимочений у вині.
Цей сир спочатку готується за рецептом "Камбазоли", тобто поєднання блакитний і білої плісняви. Після ферментації грибком тіла сиру і формування кірки настає другий етап - "мита кірка". Головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім віном "Каберне" власного виробництва.
Далі сир витримується у сиро сховище. Смак – складний, яскравий і колоритний.
Увага … Вайнекаас – це “лайт-версія” Камбацоли.
А Камбацола – це гастрономічний тероризм.
Приводжу нижче що таке Комбацола:
Увага … Вайнекаас – це “лайт-версія” Камбацоли.
А Камбацола – це гастрономічний тероризм.
Приводжу нижче що таке Комбацола:
- Це найбрутальніший сир в Україні.
- Мухи втрачають свідомість та падають на підльоті до сиросховища з Камбацолою.
- Це сир, який користується шаленим попитом і його завжди не вистачає.
- Десятки покупців відновили флору моєю Камбацолой після хіміотерапії.
- У липні цього року я отримав пропозицію налагодити виробництво моєї Камбацоли у Франції.
Три рази подумайте – ви готові до зустрічі з цією дівчинкою? ;)
Після неї будь-який сир – попса! Навіть мій … любий.
Ще раз: Камбацола – це гастрономічний тероризм та шалена насолода у одному флаконі!
І ще …. Після отримання – дайте дівчинці охолонути та заспокоїтись у холодильнику годин так 20.
Після цього смакуйте по трошки … як Абсент.
Плісняві коров'ячі сири
Це Комбацола, тобто напівм'який коров'ячий пліснявий сир, який протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
У наявності
49 грн.
Як замовити бажану кількість сиру:
Вартість кілограма сира складає 490 грн.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 грам.
Вам потрібно написати "8" у віконці, та натиснути зелену кнопку "додати".
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур, натуральний сичужний фермент, сіль.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 95% ... та регулярним доглядом)
Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сири роздягнути до гола та покласти на дошку у холодильник на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Я дійсно роблю сир з любов’ю та сподіваюсь на взаємність ;)
З повагою, Олександр Доброжанський.