Ліхтенфельд (Gruyère)
Магазин
Ліхтенфельд (Gruyère) - це твердий коров'ячий витриманий сир з митою кіркою.
Сир виготовлений по альпійському стилі на основі оригинальної рецептури швейцарського Грюйєру.
Сир виготовлений по альпійському стилі на основі оригинальної рецептури швейцарського Грюйєру.
Це – класика. Рецепту Грюйера не зрозуміло скільки років, але не менше 500.
У фабричному виробництві цього сиру майже нема, тому що дуже складно на потоці зробити сир, рецептура якого заснована на виключно ручному виробництві.
У ході варкі температура підвищується майже до 52 градусів і якщо щось не так то сирне зерно ”пливе” і розчиняється у сироватці …
У ході варкі температура підвищується майже до 52 градусів і якщо щось не так то сирне зерно ”пливе” і розчиняється у сироватці …
Це складно, але воно того варте.
Ліхтенфельд я роблю з добового удою цільного молока.
Смак – складний та дуже багатий.
Смак схожий на Пармезан, але сир більш пластичний.
Йде у будь-які страви і смакує з колоритним віном.
До мого сиру не підходе легеньке біле Шардоне, ба смак сиру – шалений.
Можливо це не по фен-шую, але я люблю сир з крафтовим Сапераві від Ігоря Зюбіна.
Кожен шанувальник сирів просто не має права не бути знайомим з мусье Грюйером ;)
Смачного!
Смак схожий на Пармезан, але сир більш пластичний.
Йде у будь-які страви і смакує з колоритним віном.
До мого сиру не підходе легеньке біле Шардоне, ба смак сиру – шалений.
Можливо це не по фен-шую, але я люблю сир з крафтовим Сапераві від Ігоря Зюбіна.
Кожен шанувальник сирів просто не має права не бути знайомим з мусье Грюйером ;)
Смачного!
Тверді коров'ячі сири
Це – класика швейцарської школи витриманих сирів з коров’ячого молока. Рецепту Грюйера не зрозуміло скільки років, але не менше 800.
У наявності
49 грн.
Додати
Як замовити бажану кількість сиру:
Вартість кілограма сира складає 490 грн.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 грам.
Вам потрібно написати "8" у віконці, та натиснути зелену кнопку "додати".
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур "Emmentaler ", натуральний сичужний фермент, сіль.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 95% ... та регулярним доглядом)
Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сири роздягнути до гола та покласти на дошку у холодильник на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Я дійсно роблю сир з любов’ю та сподіваюсь на взаємність ;)
З повагою, Олександр Доброжанський.