Сирний сет "Му" - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
 0.00 €
МАГАЗИН

Питання по отриманню замовлення +38-096-1314758
Lichtenfeld
МЕНЮ
<- меню товарів
Перейти до контакту

Сирний сет "Му"

Магазин
Це асорті з усіх готових на даний час коров'ячих сортів сиру Органічної ферми «Ліхтенфельд».
Взагалі я роблю 10 сортів коров'ячего сиру, але в наявності можуть бути не усі.
Склад "Сету МУ":
Тверді сири:
Чеддер, Рамсес, Монблан, Ліхтенфельд, Каберне, Ярослав, Грюйер-Черри.
Плісняві сири:
Комбацола, Альбион, Вайнекаас.

У наборі нарізка приблизно по 100 грам кожного виду.
Всі сири у наборі мають етикетку у якій вказано сорт сиру.
Тобто теоретично повинно бути 1 кг, але на практиці я не можу відрізати шматочки з точністю до грама, тому вага кожного сету виходить різна.
Усі мої коров'ячи сири коштують 370 грн. 1 кг.
Реальна вартість сета встановлює 330 - 410 грн.
Все залежить від кількості сортів у сеті та як в мене "дрогнула рука" при нарізки :)

Після нарізки сиру я зважую пакет, і ставлю ціну виходячи з ваги даного пакета враховуючи що 1 кг. буд-якого мого сиру коштує 370 грн.
У середньому сет коштує від 320 до 390 грн.

Для замовлення одного сету - натисніть на зелену кнопку "додати".
Якщо потрібно кілька пробних пакетів - встановіть необхідну кількість у віконці, та натисніть на кнопку.
Дегустаційні набори
Це асорті з 10 витриманних КОРОВ'ЯЧИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд», які є зрілі на момент пакування.
У наявності
333.0 грн.
Додати
 
 
 
Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.

Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
 
Це працює дуже просто.

Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.

Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
 
 
Після отримання сирів не відкривайте упаковку відразу!
 
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
 
Смак стане м'якіше та цікавіше.
 
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипало до сиру. Плівка або фольга, та звичайно холодильник.
 
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
 
 
Я дійсно роблю сир з любов’ю та сподіваюсь на взаємність ;)  
 
З повагою, Олександр Доброжанський.
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019. All rights reserved.
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
 0.00 €
Назад до змісту