Монблан (Emmentaler) - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
 0.00 €
МАГАЗИН

Питання по отриманню замовлення +38-096-1314758
Lichtenfeld
МЕНЮ
<- меню товарів
Перейти до контакту

Монблан (Emmentaler)

Магазин
Монблан (Emmentaler)- це твердий витриманий коров'ячий сир, виготовлений в альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Емменталя, назва якого захищена сертіфікатом PDO тому я змінив назву на Монблан.
Сир проходить дуже складну технологію і вимагає великої уваги і виключно ручної роботи.
Монблан - це сир з так званою "митої кіркою".
Сир, протягом трьох місяців регулярно миється розсолом 4% солі у сироватці, що створює на кірці колонії мікроорганізмів, які надають сиру унікальний смак і специфічний запах.
Наступні 6-8 місяців сир дозріває в сиросхвищі.
Пружне і еластичне сирне тіло з неповторним вершково-горіховим смаком і гострим запахом не залишить байдужим жодного гурмана.
Смак сиру – вишуканий та чарівний, його зі задоволенням їдять діти.
Структура – пластична. Колір, в залежності від сезону збору молока, від світло жовтого до майже помаранчевого.  
Гарно плавиться та підходить бо будь-яких страв, навіть можна варити сирний суп.
Корка – дуже смачна :)
Тверді коров'ячі сири
Монблан (Emmentaler)- це твердий витриманий сир з коров'ячего молока, виготовлений в альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Емменталя.
У наявності
37.0 грн.
Додати
Як замовити бажану кількість сиру:

Вартість кілограма сира складає 370 грн.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 грам.
Вам потрібно написати "8" у віконці, та натиснути зелену кнопку "додати".
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур "Emmentaler ", натуральний сичужний фермент, сіль.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 85% ... та регулярним доглядом)

Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.

Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.

Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.

Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сирів не відкривайте упаковку відразу!
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипало до сиру. Плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Я дійсно роблю сир з любов’ю та сподіваюсь на взаємність ;)  
З повагою, Олександр Доброжанський.
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019. All rights reserved.
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
 0.00 €
Назад до змісту