Масло киловершкове
Магазин
Ми звикли що масло з молока завжди солодковершкове, а яке ж буває ще?
Виявляється раніше робили виключно кисловершкове.
Технологія трошки складніше :)
Свіже, незбиране молоко проходить відокремлення жирів (сепарація).
Потім у вершки додається мезофільні бактерії (сироватка з сиру витримана добу при кімнатній температурі). Вершки три доби сквашуються, охолоджуються и відправляються у маслобойку.
У результаті я отримую неперевершений смак і корисний продукт.
Масло має у своєму складі натуральні пробіотики.
Смачного :)
Свіже, незбиране молоко проходить відокремлення жирів (сепарація).
Потім у вершки додається мезофільні бактерії (сироватка з сиру витримана добу при кімнатній температурі). Вершки три доби сквашуються, охолоджуються и відправляються у маслобойку.
У результаті я отримую неперевершений смак і корисний продукт.
Масло має у своєму складі натуральні пробіотики.
Смачного :)
Як замовити бажану кількість масла:
Вартість кілограма масла складає 580 грн.
Зараз ми фасуємо мосло у банки.
У банку входить 350 грам.
Вартість банки - 203 грн.
У банку входить 350 грам.
Вартість банки - 203 грн.
Масло ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У маслі «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур.