Кукурудзяний шнапс (KORN-SCHNAPPS) - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Кукурудзяний шнапс (KORN-SCHNAPPS)

Магазин
Я радий презентувати зразки мого хобі.
По-перше, дистиляти не є моїм комерційним проектом, тому відразу вибачаюсь на обмежений «тираж» напоїв.
Дистиляти – це мій новий «Монблан», який я хочу покорити.
Я поставив собі мету навчитись виробляти найкращі напої у світі, тому головне, що мене цікавить – ваші відгуки, ваші враження та рекомендації.
За основу взяти старовинні рецепти німецького шнапсу, фламандського джину та французького абсенту.
Я не кажу, що це буде схоже на сучасні напої тане ставив таку мету, але для того, щоб зробити «витвір» треба спочатку вивчити досвід великих майстрів.
Про напої:
Як і уся продукція моєї ферми, напої зроблені виключно з екологічно чистої сировини та не містять нічого, що не вказано у складі.
Для дистиляції мені було зроблено на замовлення найкраще побутове обладнання з італійської харчової міді.
Усі спирти отримані засобом дистиляції та не містять жодної крапі фабричного спирту чи цукру.
Це все дистиляти з зерна, або фруктів.
Дуже чекаю на вашу
оцінку моєї роботи.

Олексадер Доброжанський
Кукурудзяний шнапс (KORN-SCHNAPPS)

Скажу відразу – це не бурбон.
Бурбон вже зріє у великій дубовій бочці.
Це класичний німецький кукурудзяний шнапс.
Тобто продукт потрійного перегону зернової браги без жодної краплі цукру.

Як я це робив:
Для цього я взяв 70% огородньої кукурудзи тогорічного врожаю та 30% ячмінного солоду виробництва компанії "Weyermann".
Потім був складний процес ферментації крохмалив у цукор з швидким охолодженням за допомогою гджету під назвою "чіллер".
Через 10 днів я отримав чисту брагу янтарного кольору з якої я спочатку зробив спирт сирец, а потім а потім ще два рази проводив обережну дистиляцію перепускаючи пари спиртів через шар дрібненьких маленьких  пружинок з чистої міді, які профі називають РПН.
У чому секрет міді?
Чому усі старовинні дистилятори були з міді та ще мали над баком величезний мідій "шолом"?
Відповідь цікава: при бродінні, окрім усього з’являються сірка, а мідь зв’язує сірку і таким чином вона не попадає у напій.
Коли я "відловлював" оці мідні дрібні пружинки виварюючи їх у лимонній кислоті, то сморід сірководнем був жахливим!
Це наштовхує на думку – а я іноді таке пив …
Але це – лірика :)
Після отримання спирта сирця, після двох дистиляцій через мідні РПН-ки, після нещадного відрубування  «голів» та «хвостів»  кукурудзяний шнапс – до вашого столу.   

Фото «гаджетів» та відео процесу додам пізніше.
Хотів написати коротко ... не вийшло :)

Рекомендації для дегустації:
- Кімнатна температура напою.
- Чарка, як на віскі. Налити "на денце".
- Відчути аромат ....
- Бажано розбавити 1 до 5 водою або тоніком. Я саме так роблю.
Міцний алкоголь пригнічує рецептори.
Смак на стільки концентрований, що раджу експериментувати у складі коктейлів.
Смачного :)
Бережіть себе.

Склад: Дистрилят з кукурудзи та ячмінного солоду.
Міцність: 38%
Пляшка: 200 мл.
Дистиляти
Дистилят потрійного перегону зі суміші кукурудзи 70%, та ячменю 30%
Поки нема. Сир зріє :)
89.0 грн.
Додати
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту