Соус Сайгон (Sriracha Sauce)
Магазин
Соус "Сайгон" / Шрирача / Sriracha / "TABASCO"
Соус Сайгон зроблений за рецептурою звісного азійського соусу Шрирача (Sriracha).
Відомий Tabasco це теж різновид Шрірачі.
Сайгон виготовляєтеся шляхом природнього зображення червоного гострого перцю. Тобто Шрірача – це вино зі перцю.
Для розуміння – цей соус зроблений у вересні 2020-го року.
Тобто рік витримки соусу, як витримуються елітарні марки Шрірачі.
Для виготовлення соусу я застосував перець зі своїх експериментальних грядок.
Тобто це купажне вино приблизно з 12 сортів перцю включаючи мій улюблений Scotch Bonnet, Habanero, Tabasko, Trinidad Moruga Scorpion.
Але не дивлячись на такі легендарні гостри сорти, соус вийшов не так, щоб дуже скажений. Справа у тому, що 50% перцевої маси для соусу складає сорт Халапеньо.
У Мексиці цей сорт використовують не як приправу, а як салатний і навіть фарширують. Тому що у Халапеньо товстий, м’ясистий та дуже ароматний.
Відомий Tabasco це теж різновид Шрірачі.
Сайгон виготовляєтеся шляхом природнього зображення червоного гострого перцю. Тобто Шрірача – це вино зі перцю.
Для розуміння – цей соус зроблений у вересні 2020-го року.
Тобто рік витримки соусу, як витримуються елітарні марки Шрірачі.
Для виготовлення соусу я застосував перець зі своїх експериментальних грядок.
Тобто це купажне вино приблизно з 12 сортів перцю включаючи мій улюблений Scotch Bonnet, Habanero, Tabasko, Trinidad Moruga Scorpion.
Але не дивлячись на такі легендарні гостри сорти, соус вийшов не так, щоб дуже скажений. Справа у тому, що 50% перцевої маси для соусу складає сорт Халапеньо.
У Мексиці цей сорт використовують не як приправу, а як салатний і навіть фарширують. Тому що у Халапеньо товстий, м’ясистий та дуже ароматний.
З чим смакує …
Після приблизно двох місяців досліджень зробив висновки:
- крутіше за все у перші страви. Сайгон робить зі тривіального супу від тещі – яскраве блюдо, яке піднімає настрій і робіть життя веселіше ;)
- М’ясо – то бімба! Сайгон дієтичну котлету перетворює на Люля Кебаб :)
- Салати. Ще раз – САЛАТИ !!!!
Я взагалі обов’язково до салатів додаю соуси.
I love the smell of napalm in the morning ;)
Соуси
Соус Сайгон зроблений за рецептурою звісного азійського соусу Шрирача (Sriracha). Відомий Tabasco це теж різновид Шрірачі. Соус виготовляєтеся шляхом природнього зображення червоного гострого перцю. Тобто Шрірача – це вино зі перцю.
Товар не доступний.
46.0 грн.
Додати
Склад:
Суміш зі 12 сортів свіжого перцю, цукор, сіль, винний оцет та терпіння :)
Вміст банки:
50 мл.