Шалена Шинка (Nduja)
Магазин
Шалена Шинка ('Nduja).
Ідея Шаленої Шинки виникла на основі симбіозу рецептів Калабрійської м’якої салямі ,,'Nduja Calabrese di Spilinga", та нашого просоленого меленого сала з часником та прянощами. Головна відмінність цього «паштету» від усіх - те, що м’ясна основа не проходить термообробку, тобто смак не вареного, а сиров’яленого продукту. Відсутність термообробки дозволяє зберегти незруйнованими протеїни м’яса та надзвичайно корисні мікроелементи прянощів.
Аналогу цього продукту немає.
Я беру свіжу грудинку (підчерева, там де сало з прошарками м’яса) прянощами та сіллю і витримую у продовж 40 днів.
Тобто це є готова солонина.
Потім солонину мелю на фарш, додаю солодку угорську паприку, інші прянощі, та оливкову олію.
Смак – шалений. Ні з чим не схожий.
Аналогу цього продукту немає.
Я беру свіжу грудинку (підчерева, там де сало з прошарками м’яса) прянощами та сіллю і витримую у продовж 40 днів.
Тобто це є готова солонина.
Потім солонину мелю на фарш, додаю солодку угорську паприку, інші прянощі, та оливкову олію.
Смак – шалений. Ні з чим не схожий.
З чим смакує:
- Звичайний бутерброд зі свіжим хрумким хлібом.
- Страва схожа на Пасту Болоньєзе, тобто просто додати у спагеті Шалену Шинку та витримати 10 хвилин.
- Як основний соус для піци. Власно я додаю ще якійсь пліснявий козиний або овечий сир. Такою піцою я «порвав» не одного справжнього гурмана італійської кухні :)
- Як додаток у перші страви. Ми у родині взагалі любимо бульйон з прянощами. Так от бульйон з Шаленою Шинкою взагалі щось неперевершене.
Дуже чекаю на вашу оцінку мого «ноу-хау» та ваших рецептів.
Смачного, та бережіть себе у наші складні часи.
Консерви
М’яка, сиров’ялена ковбаса з паприкою у банці.
Моя репліка "Nduja Calabrese" - калабрійської м'якої ковбаси зі свинини.
Моя репліка "Nduja Calabrese" - калабрійської м'якої ковбаси зі свинини.
Товар не доступний.
98.0 грн.
Додати
Склад:
Свинна грудинка, солодка угорська
паприка, перець червоний халапеньйо, перець чорний, перець духмяний, зіра, коріандр,
сіль. Вміст банки:
200 грам.
200 грам.