Мостарда бурякова (Mostrada di barbabietola)
Магазин
Мостарда бурякова (Mostrada di barbabietola)
Заміть дифірамбів та реклами дам рецепт.
Запікаємо цілий буряк загорнутий у фольгу з оливковою олією у духовці.
Маринад готуємо окремо: Цедра лимону, сік мандарину, мускатний горіх, трошки меду та звичайно ефірна олія гірчиці.
Буряк створює саме смачне блюдо у світі – борщ.
Я поєднав українську кухню з італійською.
Такого соусу в Італії – немає :)
Запікаємо цілий буряк загорнутий у фольгу з оливковою олією у духовці.
Маринад готуємо окремо: Цедра лимону, сік мандарину, мускатний горіх, трошки меду та звичайно ефірна олія гірчиці.
Буряк створює саме смачне блюдо у світі – борщ.
Я поєднав українську кухню з італійською.
Такого соусу в Італії – немає :)
Взагалі я завжди кажу - Мостарда руйнує класичні смакові гармонії! Це - "панк-рок" у кулінарії ;)
Мене часто питають - з яким вином краще смакує мій сир?
Краще – з Мостардой! :)
Мостарди – це соуси, у основі якогіх лежить поєднання солодких карамелізованих фруктов чи овочів, та ефірної олії гірчиці.
Я вважаю, що це рішення привіз Марко Поло з Китаю, тому що поєднання солодкого, кислого та гострого векторів смаку дуже властиве Китайській кухні, а особливо у Кантонській школі.
Як би там не було, Мостарда – це витвір!
Мене часто питають - з яким вином краще смакує мій сир?
Краще – з Мостардой! :)
Мостарди – це соуси, у основі якогіх лежить поєднання солодких карамелізованих фруктов чи овочів, та ефірної олії гірчиці.
Я вважаю, що це рішення привіз Марко Поло з Китаю, тому що поєднання солодкого, кислого та гострого векторів смаку дуже властиве Китайській кухні, а особливо у Кантонській школі.
Як би там не було, Мостарда – це витвір!
Взагалі Мостарда - це геніальний витвір кухарів північної Італії.
Враховані ваші побажання - банка збільшена у 4 рази та знижена ціна ;)
Цей соус ні на що не схожий.
Він смакує майже зі всіма стравами, навіть з десертами.
Але головне призначення – м’ясні та рибні страви, складні холодні салати, ну головне – сир.
З Пліснявимі сирами, взагалі Мостарда робть надзвичайне, настільки неочікуваний смак … це дійсно складно навіть уявити.
Ви мабуть думаєте, що я пишу такій текст, щоб продати.
Ніт! :)
Раджу встигнути отримати цей витвір.
Ніт! :)
Раджу встигнути отримати цей витвір.
Пишу так - тому що знаходжусь "під кайфом" від Камбацоли з Мостардою.
Вміст: 200 гр.
Соуси
Замість дифірамбів дам рецепт. Запікаємо цілий буряк загорнутий у фольгу з оливковою олією. Маринад – окремо. Цедра лимону, сік мандарину, мускатний горіх, трошки меду та звичайно ефірна олія гірчиці. Смак - das ist fantastisch!!!
Товар не доступний.
94 грн.
Додати