Мостарда сливова (Mostard di prugna)
Магазин
						 
						Мостарда сливова (Mostard di prugna) 
Поєднання смаку сливи, цитруса, прянощів та єфірної оліі з гірчичі.
Мостарди руйнують класичні смакові гармонії! Це - "панк-рок" у кулінарії ;) Мене часто питають - з яким вином краще смакує мій сир? Краще – з Мостардой! :)
Мостарди – це соуси, у основі якогіх лежить поєднання солодких карамелізованих фруктов чи овочів, та ефірної олії гірчиці.
Я вважаю, що це рішення привіз Марко Поло з Китаю, тому що поєднання солодкого, кислого та гострого векторів смаку дуже властиве Китайській кухні, а особливо у Кантонській школі.
Як би там не було, Мостарда – це витвір!
Мостарди – це соуси, у основі якогіх лежить поєднання солодких карамелізованих фруктов чи овочів, та ефірної олії гірчиці.
Я вважаю, що це рішення привіз Марко Поло з Китаю, тому що поєднання солодкого, кислого та гострого векторів смаку дуже властиве Китайській кухні, а особливо у Кантонській школі.
Як би там не було, Мостарда – це витвір!
Взагалі Мостарда - це геніальний витвір кухарів північної Італії.
 Враховані ваші побажання - банка збільшена у 4 рази та знижена ціна ;)

Соуси
								Сливова Мастарда – це чарівний соус, що я роблю зі моєї сливиі, коктейлю з цитрусів та ефірної олії горличці. Смакує зі стравами з м’яса, риби, але головне – з моїм сиром ;)  
								
												
						Товар не доступний.
								
									84 грн.
						
		
								Додати
							Цей соус ні на що не схожий.
 Він смакує майже зі всіма стравами, навіть з десертами.
 Але головне призначення – м’ясні та рибні страви, складні холодні салати, ну головне – сир.
З Пліснявимі сирами, взагалі Мостарда робть надзвичайне, настільки неочікуваний смак … це дійсно складно навіть уявити.
 Ви мабуть думаєте, що я пишу такій текст, щоб продати.
Ніт! :)
Раджу встигнути отримати цей витвір.
Ніт! :)
Раджу встигнути отримати цей витвір.
Пишу так - тому що знаходжусь "під  кайфом" від Камбацоли з Мостардою.
Вміст: 200 гр.
 
						 
