Мостарда вишнева (Mostarda di ciliegie)
Магазин
Мостарда вишнева (Mostarda di ciliegie)
Поєднання смаку вишні, цитруса, прянощів та єфірної оліі з гірчичі - це бімба :)
Вишнева Мостарда руйнує класичні смакові гармонії!
Це - "панк-рок" у кулінарії ;)
Мене часто питають - з яким вином краще смакує мій сир?
Краще – з Мостардой! :)
Мостарди – це соуси, у основі якогіх лежить поєднання солодких карамелізованих фруктов чи овочів, та ефірної олії гірчиці.
Я вважаю, що це рішення привіз Марко Поло з Китаю, тому що поєднання солодкого, кислого та гострого векторів смаку дуже властиве Китайській кухні, а особливо у Кантонській школі.
Як би там не було, Мостарда – це витвір!
Вишнева Мостарда руйнує класичні смакові гармонії!
Це - "панк-рок" у кулінарії ;)
Мене часто питають - з яким вином краще смакує мій сир?
Краще – з Мостардой! :)
Мостарди – це соуси, у основі якогіх лежить поєднання солодких карамелізованих фруктов чи овочів, та ефірної олії гірчиці.
Я вважаю, що це рішення привіз Марко Поло з Китаю, тому що поєднання солодкого, кислого та гострого векторів смаку дуже властиве Китайській кухні, а особливо у Кантонській школі.
Як би там не було, Мостарда – це витвір!
Мостарда вишнева - це мій крайній витвір.
Взагалі Мостарда - це геніальний витвір кухарів північної Італії.
Враховані ваші побажання - банка збільшена у 4 рази та знижена ціна ;)
Цей соус ні на що не схожий.
Він смакує майже зі всіма стравами, навіть з десертами.
Але головне призначення – м’ясні та рибні страви, складні холодні салати, ну головне – сир.
З Пліснявимі сирами, взагалі Мостарда робть надзвичайне, настільки неочікуваний смак … це дійсно складно навіть уявити.
Ви мабуть думаєте, що я пишу такій текст, щоб продати.
Ніт! :)
Раджу встигнути отримати цей витвір.
Ніт! :)
Раджу встигнути отримати цей витвір.
Пишу так - тому що знаходжусь "під кайфом" від Камбацоли з Мостардою.
Вміст: 200 гр.