Відгуки - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-0961314758
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Відгуки

Сирній сет Му
Олександр Доброжанський сировар
Шановні мої покупці!
Дуже прошу залишити відгук.
Мені потрібен зворотній зв'язок!

Дякую :)
Олександр Доброжанський.  
4.9 / 5
80 відгуки
75
3
0
0
2
пан григорий
29 гру 2021
Пішов на авантюру,замовив "сирний сет".Звісно,460 грн дуже накладно для моєї пенсії,але за це я вже тиждень маю свято смаку.Важко визначитися,який сорт смакує найбільше,кожен з них заслуговує окремої уваги.
Скажу так,якщо б мені довелося ласувати сиром раз на місяць,я б обрал Вайнекаас або Альбіон.Якщо б я мав змогу їсти їх щодня,це був би Ліхтенфельд,або Ярослав.
Дякую пане Олександре.
Окрема подяка за знижки військовим.
Віталій
29 гру 2021
Дякую за чудові сири!Замовляю вдруге. Сири всі цікаві, серед улюблених: Чедер, Рамзес, Ліхтенфельд, Ярослав. Дякую Вам Олександре за якісний продукт та оперативну доставку! Процвітання Вашій справі!
Сет Му
27 гру 2021
Замовляла вперше, i не шкодую всi сири дуже смачнi, дякую вам за вашу працю, бажаю вам ще бiльше досягнень у вашiй справi.
Любов
27 гру 2021
Замовляла сирний сет вперше. Отримала 8 різних видів. Смаки різні, сподобались всі. Як розгортала Вайнекаас, Альбіон, то думала не зможу їсти, через запах. Сири відлежались і здивували смаком. Красно дякую за чудо-сири!
Вишуканий продукт
24 гру 2021
Замовляла вперше,але точно не востаннє. Сири "вищого гатунку", серед "фаворитів" - Вайнекаас, Альбіон та Бебі Фумадо, але й Чеддер, Каберне та Рамзес - сподобались. Чоловік також дуже оцінив. Крім сирів спробувала й соуси, Палермо, Сайгон та цибулеву мостарду - смачно. Дякую Вам за таку віддану працю й неймовірний результат
Татьяна
23 гру 2021
Александр! Спасибо Вам за качество продукции, за доверие и отношение к людям, за быстроту выполнения заказа, за все. Здоровья Вам, процветания, благодарных клиентов. С наступающими праздниками Вас и вашу семью.
Лечебный сыр
20 гру 2021
Заказываю сыры уже пару месяцев. Все вкусные, одни более, другие менее. Во всяком случае вкуснее чем пластмасса из магазина. Заметил, что сыры с плесенью вылечили меня от кашля.
Дякую
Ольга Мельник
20 гру 2021
Заказала сет "Му" .
Пришло очень быстро. За это отдельное спасибо.
Пришло 9 видов. Вкусно очень. " Каберне " - отдельный респект. Запах и вкус невероятный .
Спасибо!! Рекомендую всем!
Ніна Хмелевська
20 гру 2021
Зробили замовлення Сет Му. На Миколая отримала подарунок.Дякую за задоволення.Буду замовляти ще.
Юлія
18 гру 2021
Це моє не перше замовлення сирів. Зараз холодно, сир прекрасно переносить дорогу. На цей раз мені дісталися більш зрілі сири, ніж раніше. Коли я розпакувала сири, донька і чоловік від аромату втекли з кімнати. Але сир бомбезно смачний!! Дякую!
Наталия
10 гру 2021
Заказала 3 сыра: Альбион,Чеддер и Каберне.
Сразу по обработке и доставке заказа. Всё прошло не просто быстро,а супербыстро. Я сделала заказ во вторник,а в четверг его уже доставили.
Теперь по продукции.
"Альбион". Он просто прекрасен. Четкий,выраженный вкус и запах. Однозначно "отлично"
А вот "Чеддер" и "Каберне" меня немного разочаровали. Я не ожидала,что эти сыры будут с плесенью (возможно я не увидела этого в описании). К тому же, у "Кабарне" оказался горький привкус. Но как бы там ни было,эти сыры неплохо подошли к белому вину и для фокаччи.
Буду ли я ещё заказывать продукцию? " Да".
И однозначно рекомендую.
Віктор
06 гру 2021
Замовив по 0,5 кг Аркоіріс та Альбіон, смачні сири, але дуже, дуже, дуже солоні, я розумію, що поріг солоності у кожного індивідуальний, але вся родина, спробувавши, відмовилась їсти, у друзів була така ж реакція. Тож на ці сири в мене піде дуже багато вина, бо інакше їх їсти неможливо, дуже шкода, що такими смачними сирами не можу насолодитися. Може мені не пощастило, а може це така рецептура, бо їсти сіль зі смаком сиру, мені не дуже... Спробую замовити ще, якісь інші.
Svitlana Zelenenko
04 гру 2021
Робила замовлення вдруге. За цей час Ваші сири стали ще смачніші. Мій фаворит Вайнекаас, можливо тому що на час замовлення не було Камбоцоли.) Альбіон, Кабралес, Аркоіріс дуже смачні, і дуже різні за смаком. Приємно здивував Монблан. Замовляла майже 3 кг, з розрахунку і на свята, але думаю не доживуть)). Дякую вам, це дійсно дуже добрі сири. Буду замовляти ще.
Відгук
02 гру 2021
Дякую за задоволення!
Чудовий смак!
Люблю все що створено власними руками!
Ви мене не розчарували))
Ще раз дякую за вашу роботу та бажаю успіхів та вдячних клієнтів!
Владимир
01 гру 2021
Сыры - просто БОМБА!!! Кто не попробовал - потерял полжизни!
На самом деле они намного вкуснее чем написано!
Спасибо за то, что Вы есть!
Отзыв
30 лис 2021
Ооочень вкусное сливочное масло и копчёный козий сыр Гароччи. Спасибо за возможность приобрести и попробовать.
елена
27 лис 2021
сыры становятся вкуснее и вкуснее,рекомендую истинным ценителям
Дивовижне гівно
26 лис 2021
Яка там феєрія смаків. Все має творожний присмак, оскільки невитриманє. Не ведіться на розвод.
Ірина
25 лис 2021
Ваш сирний сет "Му"-феєрія смаків! Справжній ексклюзив. Бажаю й надалі наснаги та успіхів!
Жерновая Марина
24 лис 2021
Замовляли сирний сет "Му" - надзвичайно смачно! Це неймовірний смак! Замовлення прийшло дуже швидко, запаковане все охайно, кожен шматочок підписаний. Чоловік сміється, коли я їх називаю " мої злитки золота"). Не по ціні, а по якості. При розпакуванні відразу відчувається скільки праці,тепла, душі, часу вкладено в ці шматочки. Від всієї душі дякуємо Вам пане Олександр і величезне ДЯКУЮ Вашій дружині за Вашу працю і талант!
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту