Cирний сет "Мє" - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
 0.00 €
МАГАЗИН

Питання по отриманню замовлення +38-096-1314758
Lichtenfeld
МЕНЮ
<- меню товарів
Перейти до контакту

Cирний сет "Мє"

Магазин
Моя зірка – дегустаційний набір козиних сирів “Сирний сет Ме”.
Молоко береться від кіз Зааненської та Нубійської породи, тому сири не мають специфічного козиного присмаку.
У сет входять:
* Гарроча (Garrotxa) – витриманий твердий сир у Каталонському стилі. Це просто сир, якій я роблю з добового удою та 5-6 місяців витримую у сиросховищі та регулярно омиваю корку соленою сироваткою.
* П'яна Горроча (Cabra Garrotxa) – Та сама Горочча, яка плавала три тижні у моєму, домашньому каберне.
* Копчена Горроча (Gorrocha Ahumada)  Цей сир ми робимо з витриманної Горрочі шляхом двотижневого холодного коптіння.
Для копчення використовуємо щепу з черешні та абрикоси.
* Бебі Фумадо (Bebé fumado) Маленькі головки, схожі на нашу бринзу, витримую три місяця, а потім коптю на холодному диму пару тижнів.
* Кабралес (Cabrales) – Пліснявий сир, якій поєднує у собі блакитну та білу плісняву. Смак дуже складний … аналогів я не знаю.
На козиний сир взагалі не схожий. Як китайська кухня – вибух смаків у одній страві. Самі розберетесь :)
* Аркоіріс (Arcoiris) – це моя веселка, моя радуга смаків, це Кабралес після двотижневого винного плавання. Я не буду описувати смак Аркоіріса, не хочу своїми враженнями псувати вам дегустацію. Я, коли розрізав та скуштував першу головка сказав одне слово -  веселка/радуга/arcoiris.
* Сереза (Cereza) – Це твердий, витриманий 4-5 місяців козиний сир, який наприкінці визрівання йде у плавання на три тижня у вишнівку.
У наборі нарізка приблизно по 150-200 грам кожного виду.
Всі сири у наборі мають етикетку у якій вказано сорт сиру.
Я не можу відрізати шматочки з точністю до грама, тому вага кожного сету виходить різна.

Усі сири по 485 грн. за 1 кг.
Реальна вартість сета встановлює 410 - 490 грн за 7 сортів вишуканого сиру.
Все залежить від кількості сортів у сеті та як в мене "дрогнула рука" при нарізки :)

Для замовлення одного сету - натисніть на зелену кнопку "додати".
Якщо потрібно кілька пробних пакетів - встановіть необхідну кількість у віконці, та натисніть на кнопку.
Дегустаційні набори
Це асорті з 7 витриманних КОЗИНИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд», які є зрілі на момент пакування.
У наявності
430.0 грн.
Додати

Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.

Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.

Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.

Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сирів не відкривайте упаковку відразу!
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипало до сиру. Плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Я дійсно роблю сир з любов’ю та сподіваюсь на взаємність ;)  
З повагою, Олександр Доброжанський.
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019. All rights reserved.
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
 0.00 €
Назад до змісту