Джин-шнапс (GIN-SCHNAPPS) - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Джин-шнапс (GIN-SCHNAPPS)

Магазин
Я радий презентувати зразки мого хобі.
По-перше, дистиляти не є моїм комерційним проектом, тому відразу вибачаюсь на обмежений «тираж» напоїв.
Дистиляти – це мій новий «Монблан», який я хочу покорити.
Я поставив собі мету навчитись виробляти найкращі напої у світі, тому головне, що мене цікавить – ваші відгуки, ваші враження та рекомендації.
За основу взяти старовинні рецепти німецького шнапсу, фламандського джину та французького абсенту.
Я не кажу, що це буде схоже на сучасні напої тане ставив таку мету, але для того, щоб зробити «витвір» треба спочатку вивчити досвід великих майстрів.
Про напої:
Як і уся продукція моєї ферми, напої зроблені виключно з екологічно чистої сировини та не містять нічого, що не вказано у складі.
Для дистиляції мені було зроблено на замовлення найкраще побутове обладнання з італійської харчової міді.
Усі спирти отримані засобом дистиляції та не містять жодної крапі фабричного спирту чи цукру.
Це все дистиляти з зерна, або фруктів.
Дуже чекаю на вашу
оцінку моєї роботи.

Олексадер Доброжанський
Джин-шнапс (GIN-SCHNAPPS)

Перше питання, яке виникає – до чого тут шнапс?!
Відповідь проста: тому що я – український німець, а це моя компіляція відомого напою :)
За основу свого джину я поклав не сухий лондонський “Dry”, старовинний рецепт монахів зі Плімуту.
Як я це робив:
По-перше треба отримати якісний зерновий дистилят без жодної краплі цукру.
Для цього я взяв 70% огородньої кукурудзи тогорічного врожаю та 30% ячмінного солоду виробництва компанії "Weyermann".
Потім був складний процес ферментації крохмалив у цукор з швидким охолодженням за допомогою гджету під назвою "чіллер".
Через 10 днів я отримав чисту брагу янтарного кольору з якої я спочатку зробив дистилят, а потім ректифікат.
Далі – саме цікаве!
Є такий гаджет "джин-кошик". Це такий «стакан» з міді через який проходять пари спирту.
Джин вживали раніше, як ліки. У кошик клали лікарські трави, але невід’ємним компонентом джина є ягоди ялівцю.
Щира подяка пану Тарасу, який прислав мені 12 кіло карпатських ягід.
Так от ялівець з іншими травами та прянощами закладаємо у джин-кошик і перепускаємо пари кукурудзяного спирту.
Після місяця відстою у погребі та регулювання міцності мій джин готовий до вашого столу.
Фото «гаджетів» та відео процесу додам пізніше.
Хотів написати коротко ... не вийшло :)

Рекомендації для дегустації:
- Кімнатна температура напою.
- Чарка, як на віскі. Налити "на денце".
- Відчути аромат ....
- Бажано розбавити 1 до 5 водою або тоніком. Я саме так роблю.
Міцний алкоголь пригнічує рецептори.
Смак на стільки концентрований, що раджу експериментувати у складі коктейлів.
Смачного :)
Бережіть себе.

Склад: Ректифікат з кукурудзи та ячмінного солоду, ялівець, коріандр, кориця, корінь солодки, гіркий мигдаль, цедра апельсина, цедра лимона, імбир, кардамон, мускатний горіх, аніс, фенхель.
Міцність: 38%
Пляшка: 200 мл.
Дистиляти
Продукт перегону зернового дистиляту через суміш: ялівець, коріандр,
лимонна і апельсинова цедра, кориця, аніс, фенхель та кардамон.
У наявності
109.0 грн.
Додати
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту