Джин (Bombay Sapphire)
Магазин

Я радий презентувати зразки мого хобі.
По-перше, дистиляти не є моїм комерційним проектом, тому відразу вибачаюсь на обмежений «тираж» напоїв.
Дистиляти – це мій новий «Монблан», який я хочу покорити.
Я поставив собі мету навчитись виробляти найкращі напої у світі, тому головне, що мене цікавить – ваші відгуки, ваші враження та рекомендації.
За основу взяти старовинні рецепти німецького шнапсу, фламандського джину та французького абсенту.
Я не кажу, що це буде схоже на сучасні напої тане ставив таку мету, але для того, щоб зробити «витвір» треба спочатку вивчити досвід великих майстрів.
Про напої:
Як і уся продукція моєї ферми, напої зроблені виключно з екологічно чистої сировини та не містять нічого, що не вказано у складі.
Для дистиляції мені було зроблено на замовлення найкраще побутове обладнання з італійської харчової міді.
Усі спирти отримані засобом дистиляції та не містять жодної крапі фабричного спирту чи цукру.
Це все дистиляти з зерна, або фруктів.
Дуже чекаю на вашу
оцінку моєї роботи.
Олексадер Доброжанський

Джин (Gin Bombay Sapphire)
Я вдосконалив напій.
Я довго експериментував щоб отримати смак та кольори Сапфіру, тому що насправді це єдиний джин що подобається мені.
Наразі я пропоную мою версію Бомбей Сапфір.
Напій зроблений за оригінальною рецептурою Томаса Дакіна від 1761 року. Напій відрізняється складним та насиченим смаком, у якому змішані хвойні, цитрусові, трав'янисті, перцеві та деревні відтінки. Це просто знахідка для пошановувачів коктейлів.
Кінцева технологія виглядає так – у джин-кошик я вкладаю спочатку великі інгредієнти: коріння дягелю, ягоди ялівцю, лимонну цедру, насіння коріандру та гострі перці. Зверху засипаю мелене коріння ірису, касію, мигдаль та коріння солодкі (лакриця). Через цей ботанічний коктейль я перепускаю пари чистого спирту, який я роблю по технології виробництва бурбону, тобто 70% кукурудзи та 30% ячменю. Пари спирту проходять через коктейль з трав та охолоджуються у мідному холодильнику.
Смак дуже тонкий, але при тому колоритний.
Дійсно … смакуючи Сапфір … розкладаючи букет смаків на складові … уходиш у Нірвану.
Дійсно … смакуючи Сапфір … розкладаючи букет смаків на складові … уходиш у Нірвану.
До вашої уваги моя версія Сапфіру …
Чекаю на відгуки :)

Дистиляти
Напій зроблений за оригінальною рецептурою Томаса Дакіна від 1761 року. Джин відрізняється складним та насиченим смаком, у якому змішані хвойні, цитрусові, трав'янисті, перцеві та деревні відтінки. Це просто знахідка для пошановувачів коктейлів.
У наявності
195.0 грн.
Додати
Склад: Ректифікат з кукурудзи та ячмінного солоду, ялівець, коріандр, кориця, корінь солодки, гіркий мигдаль, цедра апельсина, цедра лимона, імбир, кардамон, мускатний горіх, аніс, фенхель.
Міцність: 40%
Пляшка: 200 мл.
Пляшка: 200 мл.