Монблан (Emmentaler)
Магазин
Монблан (Emmentaler)- це твердий витриманий коров'ячий сир, виготовлений в альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Емменталя, назва якого захищена сертіфікатом PDO тому я змінив назву на Монблан.
Сир проходить дуже складну технологію і вимагає великої уваги і виключно ручної роботи.
Сир проходить дуже складну технологію і вимагає великої уваги і виключно ручної роботи.
Монблан - це сир з так званою "митої кіркою".
Сир, протягом трьох місяців регулярно миється розсолом 4% солі у сироватці, що створює на кірці колонії мікроорганізмів, які надають сиру унікальний смак і специфічний запах.
Наступні 6-8 місяців сир дозріває в сиросхвищі.
Сир, протягом трьох місяців регулярно миється розсолом 4% солі у сироватці, що створює на кірці колонії мікроорганізмів, які надають сиру унікальний смак і специфічний запах.
Наступні 6-8 місяців сир дозріває в сиросхвищі.
Пружне і еластичне сирне тіло з неповторним вершково-горіховим смаком і гострим запахом не залишить байдужим жодного гурмана.
Смак сиру – вишуканий та чарівний, його зі задоволенням їдять діти.
Структура – пластична. Колір, в залежності від сезону збору молока, від світло жовтого до майже помаранчевого.
Гарно плавиться та підходить бо будь-яких страв, навіть можна варити сирний суп.
Корка – дуже смачна :)
Як замовити бажану кількість сиру:
Вартість кілограма сира складає 490 грн.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 грам.
Вам потрібно написати "8" у віконці, та натиснути зелену кнопку "додати".
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
Тверді коров'ячі сири
Монблан (Emmentaler)- це твердий витриманий сир з коров'ячего молока, виготовлений в альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Емменталя.
У наявності
49 грн.
Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур "Emmentaler ", натуральний сичужний фермент, сіль.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 85% ... та регулярним доглядом)
Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сири роздягнути до гола та покласти на дошку у холодильник на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи ;)
З повагою, Олександр Доброжанський.
З повагою, Олександр Доброжанський.