Вітрина - Органічна ферма "Ліхтенфельд"

Замовити продукцію +38-067-1328859
 0.00 €
МАГАЗИН

Питання по отриманню замовлення +38-096-1314758
МЕНЮ
<- меню товарів
Перейти до контакту
Сири Ліхтенфельд
Це асорті коров'ячих сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд», які є зрілі на момент пакування.
Обмежена кількість
296.00 ₴
Додати
Козині
Це асорті сирів з козиного молока.
Витримані, плісняві та витримані у вині....
Обмежена кількість
388.00 ₴
Додати
Тверді сири
“Чеддер” (Chedder) - це легенда, це символ і як прийнято - з безліччю варіантів трактувань. “Чеддер” найбільше зазнав змін та фейків від фабричного виробництва та глобалізації. І та “біомаса”, апельсинового кольору, яку вам плавлять в гамбургері чи сандвічах до оригінального Чеддеру має таке відношення, як Кока-кола до кокаїну....
Обмежена кількість
37.00 ₴
Додати
Тверді сири
Ліхтенфельд (Gruyère) - це твердий витриманий сир з митою кіркою. Сир виготовлений по альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Грюйєру.
Це – класика. Рецепту Грюйера не зрозуміло скільки років, але не менше 500.
У фабричному виробництві цього сиру майже нема, тому що дуже складно на потоці зробити сир, рецептура якого заснована на виключно ручному виробництві.
Обмежена кількість
37.00 ₴
Додати
Тверді сири
Сир “Каберне” (Ubriaco)”, назва якого захищена сертіфікатом PDO, – відноситься до групи сирів з “митою коркою”, тільки корка миється не сивороткой з сіллю, а віном. Наш сир оздоблюєтеся червоним віном каберне з власного виноградника. Найближчим аналогом сира є італійський “Ubriaco”. Смак сиру дуже складно передати словами. Це “вибух смаків в одному флаконі”. З сиром Каберне гарно смакує легке червоне вино та десерти.
Обмежена кількість
37.00 ₴
Додати
Тверді сири
Ярослав - це твердий витриманий сир у Норвежському стилі на основі рецептури “Jarlsberg”, якій відомий в світі як “Baby Swiss”. Сир проходить складну технологію, яка поєднує у собі альпійську та фламандську школи. Цей симбіоз рецептів народжує справжній шедевр - з дірками - як швейцарській, м’який - як Гауда, але з присмаком Грюйера.
Обмежена кількість
37.00 ₴
Додати
Тверді сири
Монблан (Emmentaler)- це твердий витриманий сир, виготовлений в альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Емменталя, назва якого захищена сертіфікатом PDO.
Сир проходить складну технологію і вимагає великої уваги і ручної роботи. Монблан - це сир з так званою "митої кіркою". Сир, протягом трьох місяців регулярно миється розсолом натуральної сироватки солі і винного оцту, що створює на кірці колонії мікроорганізмів, які надають сиру унікальний смак і специфічний запах.
Обмежена кількість
37.00 ₴
Додати
Плісняви сири
Свою назву німецька дівчинка Камбоцола (Cambozola) отримала від батьків - француза Камамбера (Camembert) та італійки Горгонцоли (Gorgonzola). Тобто Cambozola це напівм’який сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шар білої Penicillium camemberti. Сир Камбоцола відрізняється своїм складним смаком і ніжною консистенцією, яку продукт отримав завдяки французьким м'яким сирним сортам.
Від італійського сиру з блакитною пліснявою Камбоцола отримав яскравий гоструватий смак з пікантними нотками та ароматом шампіньонів.
Це складний, вишуканий сир для справжніх поціновувачів.
Обмежена кількість
37.00 ₴
Додати
Плісняви сири
Альбіон (Stilton) – твердий витриманий сир з благородною блакитною пліснявою. Альбіон виготовлений за рецептурою англійського сиру “Stilton”, назва якого захищена сертифікатом PDO. Stilton - один з найбільш знаменитий англійських сирів, цей факт навряд чи викличне сумнів. Років двісті тому його навіть назвали королем англійських сирів - про це із задоволенням нагадують його виробники і сьогодні. Унікальні ароматичні властивості сиру Stilton не давали спокою парфумерам. Тепер в Англії можна придбати парфуми із запахом відомого на весь світ сиру з пліснявою Stilton. За англійською традицією сир Stilton подають до столу зі свіжим хлібом печивом та портвейном. Справжні поціновувачі Рокфора і Горанзолли без мають змогу оцінить смак “Британського Короля”. Stilton, це один з найскладніших у виробництві сир у світі.
Обмежена кількість
37.00 ₴
Додати
Сири Ліхтенфельд
Ми звикли що вершкове масло завжди солодковершкове, а яке ж буває ще?
Виявляється раніше робили виключно кисловершкове.
Технологія трошки складніше :) Свіже, незбиране молоко проходить відокремлення жирів (сепарація). Потім у вершки додається мезофільни бактерії (сироватка з сиру витримана добу при кімнатній температурі). Вершки три доби сквашуються, охолоджуюся и відправляються у маслобойку.
У результаті я отримую неперевершений смак і корисний продукт.
Масло має у своєму складі натуральні пробіотики.
Смачного :)
Обмежена кількість
38.00 ₴
Додати
Плісняви сири
Вайнекаас (Wijnkaas) це сир, який спочатку готується за рецептом "Камбазоли", тобто поєднання блакитний і білої плісняви.
Після ферментації грибком тіла сиру і формування кірки настає другий етап - "мита кірка". Головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім віном "Каберне" власного виробництва.
Далі сир витримується у сиро сховище. Смак – складний, яскравий і колоритний.
Обмежена кількість
37.00 ₴
Додати
Козині
Сир Garrotxa ми готуємо з непастеризованого козячого молока Зааненінських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом.
Обмежена кількість
48.50 ₴
Додати
Козині
Пропоную на ваш суд сир "Кабралес" (Cabrales).
Це пліснявий сир з козиного молока, який робиться з вечірнього та утрішнього молока. Секрет смаку у тому, що утрішнє молоко ночує у теплі та трошки сквашуєтеся....
Обмежена кількість
48.50 ₴
Додати
Козині
Аркоіріс (Arcoiris).
За старою традицією сирів Ліхтенфельд – кожен мій найкращій сир має версію у вині.
Аркоіріс – це козиний пліснявий сир Кабралес вимочений у вині.
Обмежена кількість
48.50 ₴
Додати
Козині
Сир Cabra Garrotxa (Горочча у вині) ми готуємо з непастеризованого козячого молока Зааненських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом сиру Гарроча, але після тримісячного дозрівання сир йде на 4 тижні в довгий винне плавання в найчистіше моє домашнє Каберне.
Обмежена кількість
48.50 ₴
Додати
М'ясо
Звичайна тушонка з свинини і яловичини на навпіл.
У наявності
128.00 ₴
Додати
М'ясо
Це класичний паштет зі самою консервативною рецептурою.
У наявності
56.00 ₴
Додати
М'ясо
Складний паштет у азійському стилі.
У наявності
72.00 ₴
Додати
OIL
Всім відомо, що сиродавлені рослинні олії наділені цілющими властивостями, але лляна займає серед них особливе місце.
Ще Гіппократ застосовував її при лікуванні шлунку, ран та опіків. Давньоєгипетські красуні на основі лляної олії виготовляли косметику – креми та мазі.

На Русі наші предки і харчувалися нею, і лікувалися. Лляна олія має приємний запах і золотистий колір. Дієтологи переконані, що вживання цієї олії – перший крок до здорового харчування, а отже і до здоров’я взагалі.
Обмежена кількість
215.00 ₴
Додати
OIL
Соняшникова олія - найпопулярніша з рослинних олій в нашій країні, але... Що нам насправді відомо про неї? ⠀
Олія з прилавків магазинів, яку ми так часто використовуєм, не є корисною і крім енергетичної, ніякої цінності не несе.
"Нерафінована" олія - яку можна купити на ринку, добувається з використанням термічної обробки сировини і в результаті втрачає більшість активних речовин. Відповідно користі від неї також не багато.
Обмежена кількість
165.00 ₴
Додати
OIL
Сиродавлена конопляна олія - це не тільки унікальний харчовий продукт, але й ефективний, абсолютно натуральний лікувально-профілактичний засіб.
Обмежена кількість
245.00 ₴
Додати
OIL
Соняшникова олія ПRAWDA з додаванням спецій створена для надання пікантності і чудового аромату простим і оригінальним стравам. Для її виготовлення використовується сиродавлена соняшникова олія першого холодного віджиму вищої якості. Завдяки спеціальній технології виробництва продукт максимально зберігає свою природну користь, одночасно збагачуючись нотками натуральних трав і спецій.
"Нерафінована" олія - яку можна купити на ринку, добувається з використанням термічної обробки сировини і в результаті втрачає більшість активних речовин. Відповідно користі від неї також не багато.
Обмежена кількість
195.00 ₴
Додати
OIL
Гарбузова олія - це вітамінний скарб і домашній "салон краси" водночас. Наші предки називали цю олію «чорним золотом». Це було пов’язано з двома причинами: дуже темним кольором та ціною, адже невелика пляшечка коштувала стільки ж, скільки золота обручка.
Обмежена кількість
295.00 ₴
Додати
OIL
Для ознайомлення з нашою продукцією (6 х 50 мл.)
Обмежена кількість
285.00 ₴
Додати
OIL
Для ознайомлення з нашою продукцією (4 х 50 мл.)
Обмежена кількість
255.00 ₴
Додати
Про псування сирів:

 
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.

Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.

Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.

Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено створювати свій мегаполіс у сирі. Сир входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до тижня – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду. І це зможу їсти тільки я, або такий самий збочинець ;)

Після отримання сирів не відкривайте вакуумну упаковку відразу! Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин. Сир повинен "заспокоїтись". Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, щоб прилипло до сиру. Плівка або фольга, та звичайно холодильник.

Смачного вам усім!

Я роблю сир з любов’ю та задоволенням і сподіваюсь на взаємність ;)     
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019. All rights reserved.
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
 0.00 €
Назад до змісту