Вітрина - Органічна ферма "Ліхтенфельд"

Замовити продукцію +38-067-1328859
 0.00 €
МАГАЗИН

Питання по отриманню замовлення +38-096-1314758
Lichtenfeld
МЕНЮ
<- меню товарів
Перейти до контакту

Вітрина

Сири Ліхтенфельд
Це асорті з витриманних КОРОВ'ЯЧИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд», які є зрілі на момент пакування.
У наявності
296.00 ₴
Додати
Козині
Це асорті з витриманних КОЗИНИХ сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд», які є зрілі на момент пакування.
Товар не доступний.
388.00 ₴
Додати
Тверді сири
аш Чеддер виготовляється за стандартами, визначеними в XVII столітті "батьком Чеддера" - Джозефом Гардінгом, що включає в себе 4-х годинний процес ручного "чеддерінга".
У наявності
37.00 ₴
Додати
Тверді сири
Це – класика. Рецепту Грюйера не зрозуміло скільки років, але не менше 800.
У наявності
37.00 ₴
Додати
Тверді сири
Це Грюйер, головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім віном "Каберне" власного виробництва.
У наявності
37.00 ₴
Додати
Тверді сири
Ярослав - це твердий витриманий сир у Норвежському стилі на основі рецептури “Jarlsberg”
У наявності
37.00 ₴
Додати
Тверді сири
Монблан (Emmentaler)- це твердий витриманий сир, виготовлений в альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Емменталя.
У наявності
37.00 ₴
Додати
Плісняви сири
Cambozola це напівм’який сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шар білої Penicillium camemberti.
У наявності
37.00 ₴
Додати
Плісняви сири
Альбіон (Stilton) – твердий витриманий сир з благородною блакитною пліснявою. Альбіон виготовлений за рецептурою англійського сиру “Stilton”
У наявності
37.00 ₴
Додати
Сири Ліхтенфельд
Кисловершкове масло
У наявності
38.00 ₴
Додати
Плісняви сири
Це Коибацола, яка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім віном "Каберне" власного виробництва.
У наявності
37.00 ₴
Додати
Козині
Сир Garrotxa ми готуємо з непастеризованого козячого молока Зааненінських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом.
Товар не доступний.
48.50 ₴
Додати
Козині
Це пліснявий сир з козиного молока, який робиться з вечірнього та утрішнього молока.
Товар не доступний.
48.50 ₴
Додати
Козині
Аркоіріс – це козиний пліснявий сир Кабралес вимочений у вині.
Товар не доступний.
48.50 ₴
Додати
Козині
Сир Cabra Garrotxa (Горочча у вині) ми готуємо з непастеризованого козячого молока Зааненських та Нубійських кіз за традиційним Каталонському рецептом сиру Гарроча, але після тримісячного дозрівання сир йде на 4 тижні в довгий винне плавання в найчистіше моє домашнє Каберне.
Товар не доступний.
48.50 ₴
Додати
М'ясо
Звичайна тушонка з свинини і яловичини на навпіл.
Товар не доступний.
128.00 ₴
Додати
М'ясо
Це класичний паштет зі самою консервативною рецептурою.
У наявності
56.00 ₴
Додати
М'ясо
Складний паштет у азійському стилі.
У наявності
72.00 ₴
Додати
OIL
Всім відомо, що сиродавлені рослинні олії наділені цілющими властивостями, але лляна займає серед них особливе місце.
Ще Гіппократ застосовував її при лікуванні шлунку, ран та опіків. Давньоєгипетські красуні на основі лляної олії виготовляли косметику – креми та мазі.

На Русі наші предки і харчувалися нею, і лікувалися. Лляна олія має приємний запах і золотистий колір. Дієтологи переконані, що вживання цієї олії – перший крок до здорового харчування, а отже і до здоров’я взагалі.
Товар не доступний.
215.00 ₴
Додати
OIL
Соняшникова олія - найпопулярніша з рослинних олій в нашій країні, але... Що нам насправді відомо про неї? ⠀
Олія з прилавків магазинів, яку ми так часто використовуєм, не є корисною і крім енергетичної, ніякої цінності не несе.
"Нерафінована" олія - яку можна купити на ринку, добувається з використанням термічної обробки сировини і в результаті втрачає більшість активних речовин. Відповідно користі від неї також не багато.
Товар не доступний.
165.00 ₴
Додати
OIL
Сиродавлена конопляна олія - це не тільки унікальний харчовий продукт, але й ефективний, абсолютно натуральний лікувально-профілактичний засіб.
Товар не доступний.
245.00 ₴
Додати
OIL
Соняшникова олія ПRAWDA з додаванням спецій створена для надання пікантності і чудового аромату простим і оригінальним стравам. Для її виготовлення використовується сиродавлена соняшникова олія першого холодного віджиму вищої якості. Завдяки спеціальній технології виробництва продукт максимально зберігає свою природну користь, одночасно збагачуючись нотками натуральних трав і спецій.
"Нерафінована" олія - яку можна купити на ринку, добувається з використанням термічної обробки сировини і в результаті втрачає більшість активних речовин. Відповідно користі від неї також не багато.
Товар не доступний.
195.00 ₴
Додати
OIL
Гарбузова олія - це вітамінний скарб і домашній "салон краси" водночас. Наші предки називали цю олію «чорним золотом». Це було пов’язано з двома причинами: дуже темним кольором та ціною, адже невелика пляшечка коштувала стільки ж, скільки золота обручка.
Товар не доступний.
295.00 ₴
Додати
OIL
Для ознайомлення з нашою продукцією (6 х 50 мл.)
Товар не доступний.
285.00 ₴
Додати
OIL
Для ознайомлення з нашою продукцією (4 х 50 мл.)
Товар не доступний.
255.00 ₴
Додати
Про псування сирів:

 
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.

Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.

Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.

Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено створювати свій мегаполіс у сирі. Сир входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до тижня – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду. І це зможу їсти тільки я, або такий самий збочинець ;)

Після отримання сирів не відкривайте вакуумну упаковку відразу! Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин. Сир повинен "заспокоїтись". Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, щоб прилипло до сиру. Плівка або фольга, та звичайно холодильник.

Смачного вам усім!

Я роблю сир з любов’ю та задоволенням і сподіваюсь на взаємність ;)     
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019. All rights reserved.
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
 0.00 €
Назад до змісту