Каберне (Ubriaco)
Магазин
Сир “Каберне” (Ubriaco)” – це твердий коров’ячий сир вимочений у пульпі винограду червоних сортів.
Ubriaco – відноситься до альпійської групи твердих сирів з “митою коркою”, тільки корка миється не сивороткой з сіллю, а віном.
Мій сир оздоблюєтеся червоним віном Каберне з власного виноградника.
Винороб з мене поганий, тому все своє вино я пускаю на сир, а сам п’ю крафтове Сапераві від Ігоря Зюбіна.
Смак сиру дуже складно передати словами. Це “вибух смаків в одному флаконі”. З сиром Каберне гарно смакує домашнє червоне вино та м’ясо.
Мій сир оздоблюєтеся червоним віном Каберне з власного виноградника.
Винороб з мене поганий, тому все своє вино я пускаю на сир, а сам п’ю крафтове Сапераві від Ігоря Зюбіна.
Смак сиру дуже складно передати словами. Це “вибух смаків в одному флаконі”. З сиром Каберне гарно смакує домашнє червоне вино та м’ясо.
Дуже цікава історія виникнення цього сиру. У часи Першої Світової війни італійці з провінції Венето, які традиційно робили віно та сир, ховали від німецьких солдатів сир у виноградній пульпі з додаванням солі, щоб сир не зіпсувався. Потім, коли усім дуже сподобався результат з’явився сир Ubriaco. Друга назва Ubriaco - п'яний сир.
Для виробництві сира "Каберне", я роблю розсол на основі віна сорту Каберне з власного виноградника та солі.
Для виробництві сира "Каберне", я роблю розсол на основі віна сорту Каберне з власного виноградника та солі.
Каберне / Ubriaco – до вашого столу!
Як замовити бажану кількість сиру:
Вартість кілограма сира складає 490 грн 1 кг.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 грам.
Вам потрібно написати "8" у віконці, та натиснути зелену кнопку "додати".
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
Тверді коров'ячі сири
Це Грюйер, головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
У наявності
49 грн.
Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур, натуральний сичужний фермент, сіль.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 95% ... та регулярним доглядом)
Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сири роздягнути до гола та покласти на дошку у холодильник на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Я дійсно роблю сир з любов’ю та сподіваюсь на взаємність ;)
З повагою, Олександр Доброжанський.