Каберне (Ubriaco)
Магазин

Сир “Каберне” (Ubriaco)” – це твердий коров’ячий сир вимочений у пульпі винограду червоних сортів.
Ubriaco – відноситься до альпійської групи твердих сирів з “митою коркою”, тільки корка миється не сивороткой з сіллю, а віном.
Мій сир оздоблюєтеся червоним віном Каберне з власного виноградника.
Винороб з мене поганий, тому все своє вино я пускаю на сир, а сам п’ю крафтове Сапераві від Ігоря Зюбіна.
Смак сиру дуже складно передати словами. Це “вибух смаків в одному флаконі”. З сиром Каберне гарно смакує домашнє червоне вино та м’ясо.
Мій сир оздоблюєтеся червоним віном Каберне з власного виноградника.
Винороб з мене поганий, тому все своє вино я пускаю на сир, а сам п’ю крафтове Сапераві від Ігоря Зюбіна.
Смак сиру дуже складно передати словами. Це “вибух смаків в одному флаконі”. З сиром Каберне гарно смакує домашнє червоне вино та м’ясо.

Дуже цікава історія виникнення цього сиру. У часи Першої Світової війни італійці з провінції Венето, які традиційно робили віно та сир, ховали від німецьких солдатів сир у виноградній пульпі з додаванням солі, щоб сир не зіпсувався. Потім, коли усім дуже сподобався результат з’явився сир Ubriaco. Друга назва Ubriaco - п'яний сир.
Для виробництві сира "Каберне", я роблю розсол на основі віна сорту Каберне з власного виноградника та солі.
Для виробництві сира "Каберне", я роблю розсол на основі віна сорту Каберне з власного виноградника та солі.
Каберне / Ubriaco – до вашого столу!
Як замовити бажану кількість сиру:
Вартість кілограма сира складає 490 грн 1 кг.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 грам.
Вам потрібно написати "8" у віконці, та натиснути зелену кнопку "додати".
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859

Тверді коров'ячі сири
Це Грюйер, головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
Обмежена кількість
49 грн.
Додати
Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур, натуральний сичужний фермент, сіль.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 95% ... та регулярним доглядом)
Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сири роздягнути до гола та покласти на дошку у холодильник на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Я дійсно роблю сир з любов’ю та сподіваюсь на взаємність ;)
З повагою, Олександр Доброжанський.