Блог - Органічна ферма "Ліхтенфельд"

Перейти до контакту

Головне меню:

Добрый день, Одесса!

Добрый день, Одесса!
Ну, во-первых, я благодарен всем моим покупателям за лестные отзывы и креативные фото!
Во-вторых, я определился с графиком доставки моих сыров в Одессу.
Я буду – еженедельно. На следующей неделе – в четверг (16.08.2018), далее – по воскресеньям.
Готов принять заказы на четверг. Как обычно без ограничения в минимальном количестве.
Александр Доброжанский.
ОФ «Ліхтенфельд»



Панове, ввечері у вівторок буду в Одесі.

Панове, ввечері у вівторок буду в Одесі.
Готовий прийняти замовлення на будь-яку кількість сирів.
Тобто не обов’язково цілу головку.
Можу нарізати асорті "кожної тварі по парі" :)
Я дуже рідко маю нагоду бути у Місті, тому що кожен день варю сир.
Скористайтесь можливостю – зробите заказ!



Человек - пароход.

Если честно, реально было приятно :)
Чертовски вдохновляет, когда тебя поддерживают старые друзья.
Спасибо, Леха!



Про пліснявий сир ...

Про пліснявий сир ...
Це таке яскраве явище ...
Люди діляться жорстко на два непримиренні табори - на тих, хто «не розумію, як ЦЕ можна взяти в рот!» І на тих, для кого це «божественно!».
Я, як давній шанувальник цвілевих сирів нікого не буду агітувати, але так ... для руйнування фобій дам цікаву інфу:
Блакитна цвіль в сирі утворюється завдяки культурі на ім'я: Penicíllium roquefórti
Назва ні чого не нагадує? :)
Навіть середньовічні лицарі знали, що рани потрібно обробляти пастою зробленій з червоного вина і блакитного сиру.
Смачнго :)




Сьогодні у мене трапилася перша продаж з сайту.

Сьогодні у мене трапилася перша продаж з сайту.  Мої друзі з Чернівців та Києва оцінять моє творіння. З покупців - фотозвіт та чітка і щира опис вражень. Хвилююся ...



"Lichtenfeld" Copyright 2018. All rights reserved.
Назад до змісту | Назад до головного меню