Яблучний шнапс (ÄPFEL SCHNAPPS) - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію: 0671328859; 0961314758
КОШИК :  0.00 грн
<-АСОРТИМЕНТ

Lichtenfeld
МЕНЮ ->
<- меню товарів
Перейти до контакту

Яблучний шнапс (ÄPFEL SCHNAPPS)

Магазин
Я радий презентувати зразки мого хобі.
По-перше, дистиляти не є моїм комерційним проектом, тому відразу вибачаюсь на обмежений «тираж» напоїв.
Дистиляти – це мій новий «Монблан», який я хочу покорити.
Я поставив собі мету навчитись виробляти найкращі напої у світі, тому головне, що мене цікавить – ваші відгуки, ваші враження та рекомендації.
За основу взяти старовинні рецепти німецького шнапсу, фламандського джину та французького абсенту.
Я не кажу, що це буде схоже на сучасні напої тане ставив таку мету, але для того, щоб зробити «витвір» треба спочатку вивчити досвід великих майстрів.
Про напої:
Як і уся продукція моєї ферми, напої зроблені виключно з екологічно чистої сировини та не містять нічого, що не вказано у складі.
Для дистиляції мені було зроблено на замовлення найкраще побутове обладнання з італійської харчової міді.
Усі спирти отримані засобом дистиляції та не містять жодної крапі фабричного спирту чи цукру.
Це все дистиляти з зерна, або фруктів.
Дуже чекаю на вашу
оцінку моєї роботи.

Олексадер Доброжанський
Ябручний шнапс (ÄPFEL SCHNAPPS)

Це напій потрійної дистиляції яблучного сусла.
Рецепт дуже простий.
Так сторіччями робили мої предки - німці, яких я ніколи не бачив :)

Беремо яблука та переробляємо на пюре за допомогою ручного подрібнювача для винограду, додаємо такий самий об’єм води з криниці, англійські фруктові дріжджі Sp. Ferm Turbo Fruit, ставимо термостат, який буде підтримувати 30С, гідрозатвор. Все.
На 40 днів.
Після цього яблучне сусло проходить три етапи дистиляції на агрегатах з чистої міді.
Обов’язково відокремлюючи "голови" та "хвости" залишаючи тільки серце напою.
Потім викладу відео :)

Рекомендації для дегустації:
- Кімнатна температура напою.
- Чарка, як на віскі. Налити "на денце".
- Відчути аромат яблук моєї міцевості....
- Бажано розбавити 1 до 5 водою або тоніком. Я саме так роблю.
Міцний алкоголь пригнічує рецептори!
Смак на стільки
концентрований, що раджу експериментувати у складі коктейлів.
Смачного :)
Бережіть себе.


Склад: яблука, англійські фруктові дріжджі Sp. Ferm Turbo Fruit, вода з криниці..
Міцність: 38%
Пляшка: 200 мл.

ТМ "Lichtenfeld" Copyright 2016
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Рахунок для сплати замовлення: 4246 0010 0025 5368
тел.: 0671328859;  0961314758
Назад до змісту