Камбоцола (Cambozola) - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію: 0671328859; 0961314758
КОШИК :  0.00 грн
<-АСОРТИМЕНТ

Lichtenfeld
МЕНЮ ->
<- меню товарів
Перейти до контакту

Камбоцола (Cambozola)

Магазин
Ліхтефельд органічна ферма
Cambozola це напівм’який пліснявий сир з коров'ячого молока.
Свою назву німецька дівчинка Камбоцола (Cambozola) отримала від батьків - француза Камамбера (Camembert) та італійки Горгонзоли (Gorgonzola).
Тобто Cambozola це напівм’який сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шаром білої Penicillium camemberti.
Ліхтефельд органічна ферма
Сир Камбоцола відрізняється своїм складним смаком і ніжною консистенцією, яку продукт отримав завдяки французьким м'яким сирним сортам. Від італійського сиру з блакитною пліснявою Камбоцола отримала шалений смак з пікантними нотками та ароматом шампіньйонів. Це складний, вишуканий сир для справжніх поціновувачів. Не так! Це сир для гастрономічних екстремалів! Я вже третій рік роблю Камбацолу.

Ось мої висновки:
- Камбацола - найбрутальніший сир в Україні.
- Це десь 98% негативних відгуків про мою роботу це саме після знайомства з Камбацолою.
- Мухи втрачають свідомість та падають на підльоті до сиросховища з Камбацолою.
- Це сир, який користується шаленим попитом і його завжди не вистачає.
- Десятки покупців відновили флору моєю Камбацолой після хіміотерапії.
- У липні цього року я отримав пропозицію налагодити виробництво моєї Камбацоли у Франції.

Три рази подумайте – ви готові до зустрічі з цією дівчинкою? ;)
Після неї будь-який сир – попса! Навіть мій … любий.
Ще раз: Камбацола – це гастрономічний тероризм та шалена насолода у одному флаконі!
І ще …. Після отримання – дайте дівчинці охолонути та заспокоїтись у холодильнику годин так 20.
Після цього смакуйте по трошки … як Абсент.
Камбоцола (Cambozola)
Плісняві коров'ячі сири
Cambozola це напівм’який коров'ячий сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шар білої Penicillium camemberti.
Обмежена кількість
49 грн.
Додати
Як замовити бажану кількість сиру:

Вартість кілограма сира складає 490 грн - 1 кг.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 грам.
Вам потрібно написати "8" у віконці, та натиснути зелену кнопку "додати".
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур, натуральний сичужний фермент, сіль.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 95% ... та регулярним доглядом)

Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.

Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.

Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.

Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сири роздягнути до гола та покласти на дошку у холодильник на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Я дійсно роблю сир з любов’ю та сподіваюсь на взаємність ;)  
З повагою, Олександр Доброжанський.
ТМ "Lichtenfeld" Copyright 2016
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Рахунок для сплати замовлення: 5355 2800 3673 0917
тел.: 0671328859;  0961314758
Назад до змісту