Айвовий шнапс (QUITTE SCHNAPPS)
Магазин
Я радий презентувати зразки мого хобі.
По-перше, дистиляти не є моїм комерційним проектом, тому відразу вибачаюсь на обмежений «тираж» напоїв.
Дистиляти – це мій новий «Монблан», який я хочу покорити.
Я поставив собі мету навчитись виробляти найкращі напої у світі, тому головне, що мене цікавить – ваші відгуки, ваші враження та рекомендації.
За основу взяти старовинні рецепти німецького шнапсу, фламандського джину та французького абсенту.
Я не кажу, що це буде схоже на сучасні напої тане ставив таку мету, але для того, щоб зробити «витвір» треба спочатку вивчити досвід великих майстрів.
Про напої:
Як і уся продукція моєї ферми, напої зроблені виключно з екологічно чистої сировини та не містять нічого, що не вказано у складі.
Для дистиляції мені було зроблено на замовлення найкраще побутове обладнання з італійської харчової міді.
Усі спирти отримані засобом дистиляції та не містять жодної крапі фабричного спирту чи цукру.
Це все дистиляти з зерна, або фруктів.
Дуже чекаю на вашу
оцінку моєї роботи.
Олексадер Доброжанський
Айвовий шнапс (QUITTE SCHNAPPS)
Це напій потрійної дистиляції сусла з моєї айви.
За основу взятий старовинний рецепт Дун’и (Dunya) з Хорвітії.
Цей напій дуже близький до сливовиці, але робиться з айви.
Цей напій дуже близький до сливовиці, але робиться з айви.
Рецепт теж простий.
Беремо айву та переробляємо на пюре за допомогою ручного подрібнювача для винограду, додаємо такий самий об’єм води з криниці, англійські фруктові дріжджі Sp. Ferm Turbo Fruit та ставимо термостат, який буде підтримувати 30С, гідрозатвор. Все.
На 40 днів.
Після цього айвове сусло проходить три етапи дистиляції на агрегатах з чистої міді.
На 40 днів.
Після цього айвове сусло проходить три етапи дистиляції на агрегатах з чистої міді.
Обов’язково відокремлюючи "голови" та "хвости" залишаючи тільки серце напою.
Потім викладу відео :)Рекомендації для дегустації:
- Кімнатна температура напою.
- Кімнатна температура напою.
- Чарка, як на віскі. Налити "на денце".
- Відчути аромат айви з моєї садиби ....
- Бажано розбавити 1 до 5 водою або тоніком. Я саме так роблю.
Міцний алкоголь пригнічує рецептори.
Смак на стільки концентрований, що раджу експериментувати у складі коктейлів.
Смачного :)
Бережіть себе.
- Відчути аромат айви з моєї садиби ....
- Бажано розбавити 1 до 5 водою або тоніком. Я саме так роблю.
Міцний алкоголь пригнічує рецептори.
Смак на стільки концентрований, що раджу експериментувати у складі коктейлів.
Смачного :)
Бережіть себе.
Дистиляти
Продукт потрійної дистиляції айвового сусла без додавання цукру або спирту. Це мій самий ароматний напій рецептуру яку поцупив у Хорватії. Там цей продукт називають Дун'я. Напій дуже подобається дівчатам. Є тільки в мене ;)
Товар не доступний.
185 грн.
Склад: айва, англійські фруктові дріжджі Sp. Ferm Turbo Fruit, вода з криниці.
Міцність: 38%
Пляшка: 200 мл.
Пляшка: 200 мл.