Сирний сет - Органічна ферма "Ліхтенфельд"

Замовити продукцію +38-067-1328859
 0.00 €
МАГАЗИН

Питання по отриманню замовлення +38-096-1314758
МЕНЮ
<- ВХІД У МАГАЗИН
Перейти до контакту
Магазин
Це асорті з усіх готових на даний час сортів сиру Органічної ферми «Ліхтенфельд».
Взагалі я роблю 8 сортів, але в наявності можуть бути не усі.
У наборі нарізка приблизно по 100 грам кожного виду. Всі сири у наборі мають етикетку у якій вказано сорт сиру.
Тобто теоретично повинно бути 800 грам, але на практиці я не можу відрізати шматочки з точністю до грама, тому вага кожного сету виходить різна.
Реальна вартість сета встановлює 300 - 350 грн. Все залежить від кількості сортів у сеті та як в мене "дрогнула рука" при нарізки :)
Після нарізки сиру я зважую пакет, і ставлю ціну виходячи з ваги даного пакета враховуючи що 1 кг.буд-якого мого сиру коштує 370 грн.
Для військових, та членів родини - 250 грн. 1 кг.
У середньому сет коштує від 300 до 350 грн.

Для замовлення одного сету - натисніть на зелену кнопку "додати".
Якщо потрібно кілька пробних пакетів - встановіть необхідну кількість у віконці, та натисніть на кнопку.
Сири Ліхтенфельд
Це асорті з усіх сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд», які є зрілі на момент пакування.
У наявності
296.00 ₴
Додати
Про псування сирів:

Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто. Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають. Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено створювати свій мегаполіс у сирі. Сир входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до тижня – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду. І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сирів не відкривайте вакуумну упаковку відразу! Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин. Сир повинен "заспокоїтись". Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, щоб прилипло до сиру. Плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Смачного вам усім!
Я роблю сир з любов’ю та задоволенням і сподіваюсь на взаємність ;)    
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019. All rights reserved.
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
 0.00 €
Назад до змісту