Cирний сет "Мє" - Органічна ферма "Ліхтенфельд"

Замовити продукцію +38-067-1328859
 0.00 €
МАГАЗИН

Питання по отриманню замовлення +38-096-1314758
МЕНЮ
<- меню товарів
Перейти до контакту
Магазин
Це асорті з чотирьох сирів з козиного молока.
Молоко береться від кіз Зааненської та Нубійської породи, тому сири не мають специфічного козиного присмаку.

У сет входять:
* Гарроча (Garrotxa) – витриманий твердий сир у Каталонському стилі. Це просто сир, якій я роблю з добового удою та 5-6 місяців витримую у сиросховищі та регулярно омиваю корку соленою сироваткою.   
*  П'яна Горроча (Cabra Garrotxa) – Та сама Горочча, яка плавала три тижні у моєму, домашньому каберне.
* Кабралес (Cabrales) – Пліснявий сир, якій поєднує у собі блакитну та білу плісняву. Смак дуже складний … аналогів я не знаю.
На козиний сир взагалі не схожий. Як китайська кухня – вибух смаків у одній страві. Самі розберетесь :)

* Аркоіріс (Arcoiris) – це моя веселка, моя радуга смаків, це Кабралес після двотижневого винного плавання. Я не буду описувати смак Аркоіріса, не хочу своїми враженнями псувати вам дегустацію. Я, коли розрізав та скуштував першу головка сказав одне слово -  веселка/радуга/arcoiris.

У наборі нарізка приблизно по 200 грам кожного виду.
Всі сири у наборі
мають етикетку у якій вказано сорт сиру.
 
Тобто теоретично повинно бути 800 грам, але на практиці я не можу відрізати шматочки з точністю до грама, тому вага кожного сету виходить різна.
 
Реальна вартість сета встановлює 380 - 480 грн.
Все залежить від кількості сортів у сеті та як в мене "дрогнула рука" при нарізки :)
Для замовлення одного сету - натисніть на зелену кнопку "додати".
Якщо потрібно кілька пробних пакетів - встановіть необхідну кількість у віконці, та натисніть на кнопку.
Козині
Це асорті сирів з козиного молока.
Витримані, плісняві та витримані у вині....
Обмежена кількість
388.00 ₴
Додати
Про псування сирів:

Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто. Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають. Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено створювати свій мегаполіс у сирі. Сир входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до тижня – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду. І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сирів не відкривайте вакуумну упаковку відразу! Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин. Сир повинен "заспокоїтись". Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, щоб прилипло до сиру. Плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Смачного вам усім!
Я роблю сир з любов’ю та задоволенням і сподіваюсь на взаємність ;)    
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019. All rights reserved.
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
 0.00 €
Назад до змісту