Вайнекаас (Vinekaas)
Магазин

Вайнекаас (Wijnkaas) це напівм'який коров'ячий пліснявий сир вимочений у вині.
Цей сир спочатку готується за рецептом "Камбазоли", тобто поєднання блакитний і білої плісняви. Після ферментації грибком тіла сиру і формування кірки настає другий етап - "мита кірка". Головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім віном "Каберне" власного виробництва.

Далі сир витримується у сиро сховище. Смак – складний, яскравий і колоритний.
Увага … Вайнекаас – це “лайт-версія” Камбацоли.
А Камбацола – це гастрономічний тероризм.
Приводжу нижче що таке Комбацола:
Увага … Вайнекаас – це “лайт-версія” Камбацоли.
А Камбацола – це гастрономічний тероризм.
Приводжу нижче що таке Комбацола:

- Це найбрутальніший сир в Україні.
- Мухи втрачають свідомість та падають на підльоті до сиросховища з Камбацолою.
- Це сир, який користується шаленим попитом і його завжди не вистачає.
- Десятки покупців відновили флору моєю Камбацолой після хіміотерапії.
- У липні цього року я отримав пропозицію налагодити виробництво моєї Камбацоли у Франції.
Три рази подумайте – ви готові до зустрічі з цією дівчинкою? ;)
Після неї будь-який сир – попса! Навіть мій … любий.
Ще раз: Камбацола – це гастрономічний тероризм та шалена насолода у одному флаконі!
І ще …. Після отримання – дайте дівчинці охолонути та заспокоїтись у холодильнику годин так 20.
Після цього смакуйте по трошки … як Абсент.

Плісняві коров'ячі сири
Це Комбацола, тобто напівм'який коров'ячий пліснявий сир, який протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
Товар не доступний.
49.0 грн.
Додати
Як замовити бажану кількість сиру:
Вартість кілограма сира складає 490 грн.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 грам.
Вам потрібно написати "8" у віконці, та натиснути зелену кнопку "додати".
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859

Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур, натуральний сичужний фермент, сіль.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 95% ... та регулярним доглядом)
Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сири роздягнути до гола та покласти на дошку у холодильник на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у контейнері у хододильнику, щоб було волого, прохолодно, але не мокро.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Я дійсно роблю сир з любов’ю та сподіваюсь на взаємність ;)
З повагою, Олександр Доброжанський.