Вайнкаас - Органічна ферма "Ліхтенфельд"

Перейти до контакту

Головне меню:

Вайнкаас

Крамниця > Сири
ТМ "Ліхтенфелд" презентує вишуканий сир для справжніх гурманів - "ВАЙНКААС". Це сир, який спочатку готується за рецептом "Камбазоли", тобто поєднання блакитний і білої плісняви. Після ферментації грибком тіла сиру і формування кірки настає другий етап - "мита кірка". Головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне". Після цього сир витримується переноши у сиро сховище. Смак - яскравий і колоритний.

Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельж» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.

Склад: Незбиране молоко, закваска культур "Emmentaler ", натуральний сичужний фермент, сіль.
 
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 95% ... та регулярним доглядом)

Як замовити бажану кількість сиру:
Вартість кілограма сира складає 370 грн.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 гр.
Вам потрібно замовити 8 одиниць сиру та натиснути +
У разі ускладнень - можете зробити замовленя по телефону +380671328859
Обмежена кількість
37 ₴ Додати
1. Про доставку.

Є два варіанти доставки продукції

- Для одеситів – кожну суботу я доставляю закази. Графік та шлях я кожного разу уточнюю на сторінці у Фейсбуці. Доставка в Одесу - безкоштовна.
Обмежень на мінімальний заказ – немає.

- Для гурманів з інших міст країни відправляю кур’єрськими службами: Інтайм та Нова Пошта.
Продукція запаковується у харчову плівку вакуумним пристроєм, тому витримує перевезення при кімнатній температурі не менше 10 діб.
Обмежень на мінімальний заказ – немає.

2. Смак.

У кафтового продукту, у межах навіть одного рецепту сира, смак буде різний. Тому що продукт «живий». Це як різниця смаків вина різних років у одного винороба. Тільки в мене це не роки, а дні. Смак головки залежить не тільки від рецептури, а і від витримки, пори року, від настрою та натхнення пастуха, від атмосферного тиску, багато від чого … і можливо від мого настрою :) Це штучна робота, це крафт, а не масмаркет. Тому кожна головка, навіть одного сорту, має свій колорит.

Я завжди готовий відповісти на ваші питання.
Дзвоніть, я хочу вдосконалюватися, мені потрібна ваша думка.
________________________________
З повагою.
Одександр Доброжанський.
0671328859
0949971207
 
 
"Lichtenfeld" Copyright 2018. All rights reserved.
Назад до змісту | Назад до головного меню