Шалена Шинка (Nduja) - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Шалена Шинка (Nduja)

Магазин
Шалена Шинка ('Nduja).

Ідея Шаленої Шинки виникла на основі симбіозу рецептів Калабрійської м’якої салямі ,,'Nduja Calabrese di Spilinga", та нашого просоленого меленого сала з часником та прянощами. Головна відмінність цього «паштету» від усіх  - те, що м’ясна основа не проходить термообробку, тобто смак не вареного, а сиров’яленого продукту. Відсутність термообробки дозволяє зберегти незруйнованими протеїни м’яса та надзвичайно корисні мікроелементи прянощів.   

Аналогу цього продукту немає.
Я беру свіжу грудинку (підчерева, там де сало з  прошарками м’яса) прянощами та сіллю і витримую у продовж 40 днів.
Тобто це є готова солонина.
Потім солонину мелю на фарш, додаю солодку угорську паприку, інші прянощі, та оливкову олію.
Смак – шалений. Ні з чим не схожий.
З чим смакує:

- Звичайний бутерброд зі свіжим хрумким хлібом.
- Страва схожа на Пасту Болоньєзе, тобто просто додати у спагеті Шалену Шинку та витримати 10 хвилин.
- Як основний соус для піци. Власно я додаю ще якійсь пліснявий козиний або овечий сир. Такою піцою я «порвав» не одного справжнього гурмана італійської кухні :)
- Як додаток у перші страви. Ми у родині взагалі любимо бульйон з прянощами. Так от бульйон з Шаленою Шинкою взагалі щось неперевершене.

Дуже чекаю на вашу оцінку мого «ноу-хау» та ваших рецептів.
Смачного, та бережіть себе у наші складні часи.      
Консерви
М’яка, сиров’ялена ковбаса з паприкою у банці.
Моя репліка 'Nduja Calabrese - калабрійської м'якої ковбаси зі свинини.
У наявності
98.0 грн.
Додати
Склад:
Свинна грудинка, солодка угорська паприка, перець червоний халапеньйо, перець чорний, перець духмяний, зіра, коріандр, сіль.

Вміст банки:
200 грам.

"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту