Чилі з медом
Магазин
Перець Чилі з медом, часником у яблучному оцті.
Хто мене знає, той в курсі що я не просто шанувальник гострої кухні.
Моя улюблена кухня, це кухня провінції Сичуань у Китаї.
А що ми впевнено знаєм про цю місцевість?
1. У провінції Сичуань сама велика пропорція довгожителів на кількість населення.
2. Кухня провінції Сичуань вважається самою гострою кухнею у світі.
3. В провінції Сичуань живуть самі красиві жінки у світі, так вважають споконвіку у Китаї.
Там жінки дійсно мають цікаву особливість – приблизно до 40 років вони виглядають як підлітки, але потім дуже швидко наздоганяють свої одноліток.
Моя родина вже давно змирилася з моєю кухнею. Донечка, після мого чергового шедевру іноді скиглить, що я хочу отруїти родину що я запитую – ти коли останній раз хворіла застудою?
Так. Моя родина майже не хворіє застудами. Навіть коли я був на війні я «присадив» свою банду на гостру їжу, хоча галичанам це далося дуже важко.
Так. Моя родина майже не хворіє застудами. Навіть коли я був на війні я «присадив» свою банду на гостру їжу, хоча галичанам це далося дуже важко.
Соуси
Перець Чилі з мого огороду з медом та часником у яблучному оцті.
У наявності
145 грн.
Щиро бажаю здоров’я вам і вашим рідним.
Готуйте гострі страви, або хоча б смакуйте мій перець до звичайних страв.
Готуйте гострі страви, або хоча б смакуйте мій перець до звичайних страв.
Склад:
Перець чилі, вирощений мною на моєму огороді, майський мед з моїх вуликів, зимовий часник з мого огороду та яблучний оцет з магазину. Все.
Перець чилі, вирощений мною на моєму огороді, майський мед з моїх вуликів, зимовий часник з мого огороду та яблучний оцет з магазину. Все.