">

Вітрина - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Вітрина

Плісняві коров'ячі сири
Альбіон (Stilton) – витриманий коров'ячий сир з блакитною пліснявою. виготовлений за рецептурою сиру “Stilton”
Поки нема. Сир зріє :)
37.0 грн.
Додати
Плісняві коров'ячі сири
Це Комбацола, тобто напівм'який коров'ячий пліснявий сир, який протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім вином "Каберне" власного виробництва.
Поки нема. Сир зріє :)
37.0 грн.
Додати
З молока вівці
Кордеро – це напівтвердий пліснявий сир з молока вівці.
У наявності
39.5 грн.
Додати
З молока вівці
Кордеро – це напівтвердий пліснявий сир з молока вівці.
У наявності
39.5 грн.
Додати
Дистиляти
Продукт потрійної дистиляції айвового сусла.
У наявності
98.0 грн.
Додати
Дистиляти
Настоянка зернового дистиляту на польових полину та коноплі.
У наявності
128.0 грн.
Додати
Дистиляти
Продукт потрійної дистиляції яблучного сусла.
У наявності
98.0 грн.
Додати
Дистиляти
Продукт перегону зернового дистиляту через суміш: ялівець, коріандр,
лимонна і апельсинова цедра, кориця, аніс, фенхель та кардамон.
У наявності
109.0 грн.
Додати
Соуси
Виноградний, помірно гострий соус с прянощами та імбиром.
У наявності
89.0 грн.
Додати
Соуси
Класични Сацебелі за орігінальною рецептурою з домашніх інградієтів.
У наявності
89.0 грн.
Додати
Соуси
Кисло-гострий соус у Тайському стилі.
У наявності
89.0 грн.
Додати
Вироби з м'яса
Складний паштет у азійському стилі.
У наявності
72.0 грн.
Додати
Вироби з м'яса
Це просто шашлик у банці :)
У наявності
128.0 грн.
Додати
Вироби з м'яса
Дієтична тушонка з телятини.
У наявності
128.0 грн.
Додати
Вироби з м'яса
Це класичний паштет зі самою консервативною рецептурою.
У наявності
56.0 грн.
Додати

Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання.
Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.
Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.
Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено створювати свій мегаполіс у сирі. Сир входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до тижня – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду. І це зможу їсти тільки я, або такий самий збочинець ;)
Після отримання сирів не відкривайте упаковку відразу!
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипло до сиру плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.

Смачного вам усім!

 
Я дійсно роблю сир з любов’ю та задоволенням і сподіваюсь на взаємність ;)   
 
З повагою, Олександр.
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту