Мостарда цибулева (Mostarda di cipolla) - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Мостарда цибулева (Mostarda di cipolla)

Магазин
Мостарда цибулева (Mostarda di cipolla)

Мостарда цебулева - це мій крайній витвір.
Поєднання смаку цибулі, цитруса, прянощів та єфірної оліі з гірчичі - це бімба :)
Цебулева Мостарда руйнує класичні смакові гармонії!
Це - "панк-рок" у кулінарії ;)

Взагалі Мостарда - це геніальний витвір кухарів північної Італії.
Мене часто питають - з яким вином краще смакує мій сир?
Краще – з Мостардой! :)
Мостарди – це соуси, у основі якогіх лежить поєднання солодких карамелізованих фруктов чи овочів, та ефірної олії гірчиці.
Я вважаю, що це рішення привіз Марко Поло з Китаю, тому що поєднання солодкого, кислого та гострого векторів смаку дуже властиве Китайській кухні, а особливо у Кантонській школі.
Як би там не було, Мостарда – це витвір!

Враховані ваші побажання - банка збільшена у 4 рази та знижена ціна ;)


Цей соус ні на що не схожий.
Він смакує майже зі всіма стравами, навіть з десертами.
Але головне призначення – м’ясні та рибні страви, складні холодні салати, ну головне – сир.
З Пліснявимі сирами, взагалі Мостарда робть надзвичайне, настільки неочікуваний смак … це дійсно складно навіть уявити.
Ви мабуть думаєте, що я пишу такій текст, щоб продати.
Ніт! :)
Баночок цього року зробив мало. Це маленька "Пілотная серія"
Пишу так - тому що знаходжусь "під  кайфом" від Камбацоли з Мостардою.
Раджу встигнути отримати цей витвір.
Вміст: 200 гр.

Соуси
Цибулва Мостарда – це чарівний соус, що я роблю з цибулі, апельсинів та ефірної олії горличці. Смакує зі стравами з м’яса, риби, але головне – з моїм сиром ;)
Поки нема. Сир зріє :)
74.0 грн.
Додати
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту