Грюйер-Черри - Органічна ферма Ліхтенфельд

Замовити продукцію +38-067-1328859
КОШИК :  0.00 €
МАГАЗИН

Lichtenfeld
<- меню товарів
Перейти до контакту

Грюйер-Черри

Магазин
Грюйер-Черрі - це Грюйер у вишні.  

Це твердий, витриманий 6-8 місяців коров’ячий сир Грюйер, який наприкінці визрівання йде у плавання на три-чотири тижня у сольону вишнівку.
Тобто звичайна домашня наливка з вишні та цукру без жодної краплі води.
У цьому році вишня дуже гарно вродила і я зробив трошки … пів тони вишнівки.
Власне під час дегустації наливки народилась ідея зробити серію вишневих сирів :)   

Про Грюйер:
Сир виготовлений по альпійському стилі на основі оригинальної рецептури швейцарського Грюйєру.
Це – класика. Рецепту Грюйера не зрозуміло скільки років, але не менше 500.
У фабричному виробництві цього сиру майже нема, тому що дуже складно на потоці зробити сир, рецептура якого заснована на виключно ручному виробництві.
У ході варкі температура підвищується майже до 52 градусів і якщо щось не так то сирне зерно ”пливе” і розчиняється у сироватці …
Це складно, але воно того варте.
Ліхтенфельд я роблю з добового удою цільного молока.
Смак – складний та дуже багатий.
Смак схожий на Пармезан, але сир більш пластичний.
Йде у будь-які страви і смакує з колоритним вином.
До мого сиру не підходе легеньке біле Шардоне, ба смак сиру – шалений.
Можливо це не по фен-шую, але я люблю сир з крафтовим Сапераві від Ігоря Зюбіна.
Кожен шанувальник сирів просто не має права не бути знайомим з мусье Грюйером ;)
Смачного!       
Тверді коров'ячі сири
Це твердий, витриманий 6-8 місяців коров’ячий сир Грюйер, який наприкінці визрівання йде у "плавання" на три-чотири тижня у солену вишнівку.
Поки нема. Сир зріє :)
37.0 грн.
Додати
Як замовити бажану кількість сиру:

Вартість кілограма сира складає 370 грн.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 грам.
Вам потрібно написати "8" у віконці, та натиснути зелену кнопку "додати".
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону 0671328859
Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур "Emmentaler ", натуральний сичужний фермент, сіль.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 85% ... та регулярним доглядом)

Про псування сирів:
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Псування - це розвиток у продукті патогенної флори.
Жива та потужна флора мого сиру цього не допустить.

Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.

Під час сквашування молока додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку.
А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.

Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено розмножуватися. Продукт входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до 10 днів – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду.
І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сирів не відкривайте упаковку відразу!
Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12+ годин.
Сир повинен "заспокоїтись".
Смак стане м'якіше та цікавіше.
Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, так щоб прилипало до сиру. Плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Папір для сиру придумали мої колеги - маркетологи.
Я дійсно роблю сир з любов’ю та сподіваюсь на взаємність ;)  
З повагою, Олександр Доброжанський.
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
КОШИК: 0.00 €
Назад до змісту