Вітрина - Органічна ферма "Ліхтенфельд"

Замовити продукцію +38-067-1328859
 0.00 €
МАГАЗИН

Питання по отриманню замовлення +38-096-1314758
МЕНЮ
<- ВХІД У МАГАЗИН
Перейти до контакту
Сири Ліхтенфельд
Це асорті з усіх сирів Органічної ферми «Ліхтенфельд», які є зрілі на момент пакування.
У наявності
296.00 ₴
Додати
Тверді сири
Ліхтенфельд (Gruyère) - це твердий витриманий сир з митою кіркою. Сир виготовлений по альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Грюйєру.
Це – класика. Рецепту Грюйера не зрозуміло скільки років, але не менше 500.
У фабричному виробництві цього сиру майже нема, тому що дуже складно на потоці зробити сир, рецептура якого заснована на виключно ручному виробництві.
У наявності
37.00 ₴
Додати
Тверді сири
“Чеддер” (Chedder) - це легенда, це символ і як прийнято - з безліччю варіантів трактувань. “Чеддер” найбільше зазнав змін та фейків від фабричного виробництва та глобалізації. І та “біомаса”, апельсинового кольору, яку вам плавлять в гамбургері чи сандвічах до оригінального Чеддеру має таке відношення, як Кока-кола до кокаїну....
У наявності
37.00 ₴
Додати
Тверді сири
Ярослав - це твердий витриманий сир у Норвежському стилі на основі рецептури “Jarlsberg”, якій відомий в світі як “Baby Swiss”. Сир проходить складну технологію, яка поєднує у собі альпійську та фламандську школи. Цей симбіоз рецептів народжує справжній шедевр - з дірками - як швейцарській, м’який - як Гауда, але з присмаком Грюйера.
У наявності
37.00 ₴
Додати
Тверді сири
Монблан (Emmentaler)- це твердий витриманий сир, виготовлений в альпійському стилі на основі рецептури швейцарського Емменталя, назва якого захищена сертіфікатом PDO.
Сир проходить складну технологію і вимагає великої уваги і ручної роботи. Монблан - це сир з так званою "митої кіркою". Сир, протягом трьох місяців регулярно миється розсолом натуральної сироватки солі і винного оцту, що створює на кірці колонії мікроорганізмів, які надають сиру унікальний смак і специфічний запах.
У наявності
37.00 ₴
Додати
Тверді сири
Сир “Каберне” (Ubriaco)”, назва якого захищена сертіфікатом PDO, – відноситься до групи сирів з “митою коркою”, тільки корка миється не сивороткой з сіллю, а віном. Наш сир оздоблюєтеся червоним віном каберне з власного виноградника. Найближчим аналогом сира є італійський “Ubriaco”. Смак сиру дуже складно передати словами. Це “вибух смаків в одному флаконі”. З сиром Каберне гарно смакує легке червоне вино та десерти.
У наявності
37.00 ₴
Додати
Плісняви сири
Альбіон (Stilton) – твердий витриманий сир з благородною блакитною пліснявою. Альбіон виготовлений за рецептурою англійського сиру “Stilton”, назва якого захищена сертифікатом PDO. Stilton - один з найбільш знаменитий англійських сирів, цей факт навряд чи викличне сумнів. Років двісті тому його навіть назвали королем англійських сирів - про це із задоволенням нагадують його виробники і сьогодні. Унікальні ароматичні властивості сиру Stilton не давали спокою парфумерам. Тепер в Англії можна придбати парфуми із запахом відомого на весь світ сиру з пліснявою Stilton. За англійською традицією сир Stilton подають до столу зі свіжим хлібом печивом та портвейном. Справжні поціновувачі Рокфора і Горанзолли без мають змогу оцінить смак “Британського Короля”. Stilton, це один з найскладніших у виробництві сир у світі.
Обмежена кількість
37.00 ₴
Додати
Плісняви сири
Свою назву німецька дівчинка Камбоцола (Cambozola) отримала від батьків - француза Камамбера (Camembert) та італійки Горгонцоли (Gorgonzola). Тобто Cambozola це напівм’який сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шар білої Penicillium camemberti. Сир Камбоцола відрізняється своїм складним смаком і ніжною консистенцією, яку продукт отримав завдяки французьким м'яким сирним сортам.
Від італійського сиру з блакитною пліснявою Камбоцола отримав яскравий гоструватий смак з пікантними нотками та ароматом шампіньонів.
Це складний, вишуканий сир для справжніх поціновувачів.
Обмежена кількість
37.00 ₴
Додати
Плісняви сири
Вайнекаас (Wijnkaas) це сир, який спочатку готується за рецептом "Камбазоли", тобто поєднання блакитний і білої плісняви.
Після ферментації грибком тіла сиру і формування кірки настає другий етап - "мита кірка". Головка протягом місяця, два рази на добу омивається домашнім віном "Каберне" власного виробництва.
Далі сир витримується у сиро сховище. Смак – складний, яскравий і колоритний.
Обмежена кількість
37.00 ₴
Додати
Сири Ліхтенфельд
Ми звикли що вершкове масло завжди солодковершкове, а яке ж буває ще?
Виявляється раніше робили виключно кисловершкове.
Технологія трошки складніше :) Свіже, незбиране молоко проходить відокремлення жирів (сепарація). Потім у вершки додається мезофільни бактерії (сироватка з сиру витримана добу при кімнатній температурі). Вершки три доби сквашуються, охолоджуюся и відправляються у маслобойку.
У результаті я отримую неперевершений смак і корисний продукт.
Масло має у своєму складі натуральні пробіотики.
Смачного :)
Товар не доступний.
28.00 ₴
Додати
Про псування сирів:

 
Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.

Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто.

Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають.

Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено створювати свій мегаполіс у сирі. Сир входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до тижня – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду. І це зможу їсти тільки я, або такий самий збочинець ;)

Після отримання сирів не відкривайте вакуумну упаковку відразу! Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин. Сир повинен "заспокоїтись". Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, щоб прилипло до сиру. Плівка або фольга, та звичайно холодильник.

Смачного вам усім!

Я роблю сир з любов’ю та задоволенням і сподіваюсь на взаємність ;)     
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019. All rights reserved.
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
 0.00 €
Назад до змісту