“Чеддер” - це легенда, це символ Англії. Наш Чеддер виготовляється за стандар-тами, визначеними в XVIII столітті "батьком Чеддера" - Джозефом Гардінгом...
Сир “Каберне” – відноситься до групи сирів з “митою коркою”, тільки корка миється не сивороткой з сіллю, а віном. Найближчим аналогом сира є італійський “Ubriaco”.
Альбіон це витриманний сир з блакитною плінявою виготовлений за рецептурою англійского сиру “Стілтон”, якій триста років тому назвали королем англійських сирів.
Свою назву німецький сир Камбоцола (Cambozola) отримав завдяки симбіозу імен Камамберу і Горгонцола. Сирне тіло Камбоцола обволікає біла цвіль, а на зрізі продукту можна помітити шляхетну блакитну цвіль...
ТМ "Ліхтенфелд" презентує свою власну рознобку - "ВАЙНКААС". Це сир, який спочатку готується за рецептом "Камбазоли", а потім три місяця сир "миється" вином...