Камбоцола пліснявий сир - Органічна ферма "Ліхтенфельд"

Перейти до контакту

Головне меню:

Камбоцола пліснявий сир

Крамниця > Сири
Свою назву німецька дівчинка Камбоцола (Cambozola) отримала від батьків - француза Камамбера (Camembert) та італійки Горгонцоли (Gorgonzola). Тобто Cambozola це напівм’який сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шар білої Penicillium camemberti.  Сир Камбоцола відрізняється своїм складним смаком і ніжною консистенцією, яку продукт отримав завдяки французьким м'яким сирним сортам.
Від італійського сиру з блакитною пліснявою Камбоцола отримав яскравий гоструватий смак з пікантними нотками та ароматом шампіньонів.
Це складний, вишуканий сир для справжніх поціновувачів.

Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур "PR+PC+GC", натуральний сичужний фермент, сіль.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
Як замовити бажану кількість сиру:
Вартість кілограма сира складає 370 грн.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 грам.
Вам потрібно написати "8" у віконці, та натиснути кошик.
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону +380671328859

Обмежена кількість
Доступна оптова знижка Доступна оптова знижка
37 ₴ Додати
1. Про доставку.

Є два варіанти доставки продукції

- Для одеситів – кожну суботу я доставляю закази. Графік та шлях я кожного разу уточнюю на сторінці у Фейсбуці. Доставка в Одесу - безкоштовна.
Обмежень на мінімальний заказ – немає.

- Для гурманів з інших міст країни відправляю кур’єрськими службами: Інтайм та Нова Пошта.
Продукція запаковується у харчову плівку вакуумним пристроєм, тому витримує перевезення при кімнатній температурі не менше 10 діб.
Обмежень на мінімальний заказ – немає.

2. Смак.

У кафтового продукту, у межах навіть одного рецепту сира, смак буде різний. Тому що продукт «живий». Це як різниця смаків вина різних років у одного винороба. Тільки в мене це не роки, а дні. Смак головки залежить не тільки від рецептури, а і від витримки, пори року, від настрою та натхнення пастуха, від атмосферного тиску, багато від чого … і можливо від мого настрою :) Це штучна робота, це крафт, а не масмаркет. Тому кожна головка, навіть одного сорту, має свій колорит.

Я завжди готовий відповісти на ваші питання.
Дзвоніть, я хочу вдосконалюватися, мені потрібна ваша думка.
________________________________
З повагою.
Одександр Доброжанський.
0671328859
0949971207
 
"Lichtenfeld" Copyright 2018. All rights reserved.
Назад до змісту | Назад до головного меню