Комбацола - Органічна ферма "Ліхтенфельд"

Замовити продукцію +38-067-1328859
 0.00 €
МАГАЗИН

Питання по отриманню замовлення +38-096-1314758
МЕНЮ
<- ВХІД У МАГАЗИН
Перейти до контакту
Магазин
Свою назву німецька дівчинка Камбоцола (Cambozola) отримала від батьків - француза Камамбера (Camembert) та італійки Горгонцоли (Gorgonzola). Тобто Cambozola це напівм’який сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шар білої Penicillium camemberti.  Сир Камбоцолавідрізняється своїм складним смаком і ніжною консистенцією, яку продукт отримав завдяки французьким м'яким сирним сортам. Від італійського сиру з блакитною пліснявою Камбоцола отримав яскравий гоструватий смак з пікантними нотками та ароматом шампіньонів. Це складний, вишуканий сир для справжніх поціновувачів.
Сири ми виготовляємо виключно зі СВІЖОГО, НЕ пастеризованого, НЕ нормалізованого молока.
У сирах «Ліхтенфельд» не використовуються консерванти, рослинні жири і будь-які речовини, які не зазначені в складі!
Тому вся продукція ТМ «Ліхтенфельд» - це гарантія якості, абсолютної екологічної чистоти і тієї любові, яку ми в нього вкладаємо.
Склад: Незбиране молоко, закваска культур, натуральний сичужний фермент, сіль.
Термін придатності: Не більше шести місяців при температурі 2-4C.
(на справді більше, але при температурі 11С та при вологості повітря 95% ... та регулярним доглядом)
Плісняви сири
Свою назву німецька дівчинка Камбоцола (Cambozola) отримала від батьків - француза Камамбера (Camembert) та італійки Горгонцоли (Gorgonzola). Тобто Cambozola це напівм’який сир утворений одночасно білою пліснявою Geotrichum candidum, блакитною Penicillium roqueforti, а зовні – шар білої Penicillium camemberti. Сир Камбоцола відрізняється своїм складним смаком і ніжною консистенцією, яку продукт отримав завдяки французьким м'яким сирним сортам.
Від італійського сиру з блакитною пліснявою Камбоцола отримав яскравий гоструватий смак з пікантними нотками та ароматом шампіньонів.
Це складний, вишуканий сир для справжніх поціновувачів.
Обмежена кількість
37.00 ₴
Додати
Як замовити бажану кількість сиру:

Вартість кілограма сира складає 370 грн.
Одиниця, у віконці знизу, відповідає 100 гр. сиру.
Наприклад ви бажаєте отримати 800 грам.
Вам потрібно написати "8" у віконці, та натиснути зелену кнопку "додати".
У разі ускладнень - можете зробити замовлення по телефону +38-067-1328859
Про псування сирів:

Якщо коротко: такі сири не псуються у нашому звичайному розумінні.
Просте порівняння – варена ковбаса та Хамон мають різний строк придатності і потребують різних умов зберігання. Мій сир - це  Хамон з молока :)
Це працює дуже просто. Під час сквашування молока у сир додається потужна жива флора. Протягом дозрівання бактерії роблять з головки сиру свою домівку. А шо роблять з тими, хто лізе у чужу домівку? Їх вбивають. Але це не все. Під час тривалих переїздів спекою, мої корисні бактерії починають прискорено створювати свій мегаполіс у сирі. Сир входить у фазу "надзвукового" дозрівання. Якщо це до тижня – це не страшно, якщо більше – сир може перезріти до абсурду. І це зможу їсти тільки я, або такий самий збоченець ;)
Після отримання сирів не відкривайте вакуумну упаковку відразу! Покладіть пакунок у холодильник мінімум на 12 годин. Сир повинен "заспокоїтись". Зберігати сир потрібно у чомусь, що не дасть доступу кисню, щоб прилипло до сиру. Плівка або фольга, та звичайно холодильник.
Смачного вам усім!
Я роблю сир з любов’ю та задоволенням і сподіваюсь на взаємність ;)    
"Lichtenfeld" Inc. Copyright 2019. All rights reserved.
Задайте швидке запитання сировару:
Швидке запитання сировару:
 0.00 €
Назад до змісту